OTVORENO PISMO ANE ĆURČIĆ: Poruka za Kačavendu sve ŠOKIRALA, vreme je da se OTKRIJE KOMPLENTNA ISTINA!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se obratila javnim pismom Mileni Kačavenda!

OTVORENO PISMO ANE ĆURČIĆ: Poruka za Kačavendu sve ŠOKIRALA, vreme je da se OTKRIJE KOMPLENTNA ISTINA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ATAimages, Pixabay.com

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić na Instagram profilu objavila je fotografiju lažne kume Milene Kačavende, kojoj je imala da poruči žestoku poruku. Nakon nekoliko meseci, Ana se vrlo probudila iz zimskog sna i počela je otvoreno da demantuje priče koje iznosi Kačavenda u rijalitiju ,,Elita", da je čak i tužila nju. 

Međutim, očigledno da je Ana Instagram iskoristila kao glavno oružje za oglašavanje, pa se obratila Mileni vrlo direktnom i reklo bi se, oštrom porukom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATAImages, Printscreen

Ana Ćurčić tužba Milena Kačavenda

 

- Jedina priča je moja priča! Hm... A tebe, bez mene - nema - napisala je Ana Ćurčić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram Milena Kačavenda

Ostaje nam da vidimo da li će se do kraja rijalitija Kačavenda i Ana susresti oči u oči, pred milionima i napokon čuti komplentnu istinu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Melanija

05.12.2023 23:08

Grebe, lupa na Pink ova vrata ne bili je udomiti jer je istekao najam skupocenog stana i ako je Elita ne primi leti na ulicu totalno dekintirana tužna i sama bez posla a i NOVA S je više ne zove... Šta znamo može priznati istinu da je ulazak u Zadrugu bio dogovor sa Zvezdanom, da je sve ono što je spočitavala drugima i kockarka, i ljubavnica i preljubnica da je gutalica, prevarant, manipulator... Da je loše tempirana vreme i da je preranu završetak Zadruge sve poremetio.

JA

06.12.2023 08:10

Ova zena je bas tuzno smesna ! Prvo, ne bi bilo ni nje da ne bese Zvezdana . Drugo , cuveni sindrom rijalitija - kada se nemas argument protiv, mlati se tuzbama (odnosno praznom slamom) ! Umesto da cuti i pusti da se prasina slegne ,ova jadna zena samo visi po mrezama i kuknjari ! P.S. Koliko treba biti glup pa ne shvatiti da se Kacavenda za sve svoje izjave,prethodno konsultovala sa advokatom….tako da za razliku od kockarke i manipulatorke , Kacavenda sigurno poseduje neoborive dokaze za sve sto tvrdi! Aca Bulic nece vise da joj placa stan , pa pokusava opet manipulacijama da dodje do novca, JADNO !

sasa

06.12.2023 10:39

@JA - udomice je Bane Djokic u etno selu

MIC

06.12.2023 11:58

@JA - Pa kada pišeš , piši argumentovano! Jesi ti pitala Acu hoće li joj i dalje plaćati najam stana. Kakvo je to izmišljane teorija , niti poznaješ nju , niti njega. Ćuti i gutaj !