UČESNICA ELITE DIREKTNO NOMINOVANA! Druženje sa Janjušem je skupo koštalo, ova odluka menja TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odabrani učesnici Elite su danas nominovali, a njeno ime najčešće se spominjalo.

UČESNICA ELITE DIREKTNO NOMINOVANA! Druženje sa Janjušem je skupo koštalo, ova odluka menja TOK RIJALITIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

U Elitu je stiglo pismo Velikog šefa, kojim ih je obavestio da je vreme da Odabrani učesnici nominuju jednog ukućanina. Redom su komentarisali i nominovali, a Marko Đedović imao je duže izlaganje, zbog kog je nastao tajac:

- Nominujem Jovanu lažljivku koja je psihopata i meša se u odnose i pravi teorije zavere. Jako je loša, podla, zla, ugrožava moj omiljeni par a to su Aneli i Janjuš - rekao je Uroš.

- Fejk mi je svađa Aneli i Janjuša silom izazvana. Meni je Janjuš sve rekao vezano za Aneli i ja sve znam i to već dugo vremena. Vrlo dobro znam i šta ti je pričao sve. Sumanuto bi bilo da nominujem ikoga drugog osim Nikole Predsednika i eto Jovana pevačica koja me isteruje iz pameti. Kad stanem ispred nje katapultirao bih se na mesec. Ona je ona seoska fufa, vrzinjaza. Njena faca je mlohava, nikakva, ali bi da opšti - rekao je Marko.

- Ona non-stop sedi na garnituri, te kod Janjuša, a nema ni dozvolu za to - složila se Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

01.12.2023 18:32

Đedović je, ili mnogo glušlji nego što misli ili zaista mrzi Janjuša!!! Podržava ovu uvoznog ološa i jedva čekam da izađe, pa da vidi kakvu prevarantkinju i kriminalku je podržavao i kako će da se vadi!!!