STIGLE VESTI IZ CRNE GORE: Porodica Nikole Bukilića odlučila, evo sa kojom učesnicom Elite jedino može da se vrati kući!

Autor:

Zadruga

23.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Bukilić se trenutno nalazi "između dve vatre", a njegova porodica je, po svemu sudeći, napravila izbor.

STIGLE VESTI IZ CRNE GORE: Porodica Nikole Bukilića odlučila, evo sa kojom učesnicom Elite jedino može da se vrati kući!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadic, E-stock

Odnos Maje Marinković i Nikole Bukilića intrigira javnost i mnogi gledaoci smatraju da bi zajedno bili veoma interesantni, iako je on pre samo nekoliko dana raskinuo sa Teodorom Radoičić.

Dok Taki, Majin otac, nema najbolje mišljenje o Bukiliću i misli da bi Veliki šef morao da izgradi novo imanje zbog njihove potencijalne veze, Nikolina porodica je svim srcem uz sina, a po svemu sudeći, oni ga vide sa Majom.

Naime, na Bukilićevom Instagram profilu se svakodnevno pojavljuju fotografije sa Majom, pa se da zaključiti da njegovi najbliži ipak podržavaju taj odnos. Oni se za medije i dalje nisu oglašavali na ovu temu, ali objave na društvenim mrežama govore da ih Teodora nije oduševila i da nemaju najlepše mišljenje o njihovoj vezi, koja je bila poprilično turbulentna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

23.11.2023 18:30

Ovaj mali Crnogorac je nadobudna mala prostačina, pri tome, bar po mom ukusu, vrlo ružan dečko - sa 20 godina izgleda kao da ima 50 godina! FUJ!!!