ON TE ŽALI JER SI IMALA ANOREKSIJU: Bivša robijašica zbog Bukilića i Maje proživljava PAKAO, popila bolan ŠAMAR realnosti!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Balzak saznala šta je Nikola pričao cimerima o njihovom raskidu!

ON TE ŽALI JER SI IMALA ANOREKSIJU: Bivša robijašica zbog Bukilića i Maje proživljava PAKAO, popila bolan ŠAMAR realnosti!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon završetka emisije "Pitanja novinara" Teodora Balzak je skupila hrabrosti da dođe u Belu kuću, koju je izbegavala kako ne bi videla svog bivšeg dečka Nikolu Bukilića u prisnom izdanju sa Majom Marinković. Ona je od Marka Đedovića u pušionici dobila neke informacije, o tome šta je Nikola pričao njima zbog čega više nisu zajedno i kako joj hranu donosi samo  jer je žali. 

- Smeće jedno. Mogu i ja sad da pričam šta god, kad je gotov rat. On sad skuplja poene - besnela je Teodora.

- On kaže da ste raskinuli - rekao je Đedović.

- Nismo raskinuli, nego me je on ostavio, sinoć - govorila je Teodora. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak Elita

- On kaže da je to tvoja sujeta, da hoćeš haos stalno. On kaže da mu je žao što si imala anorekciju, pa ti je doneo da jedeš - pričao je Marko Đedović. 

- Neću da se pravi rijaliti od mojih emocija. Ja sambesna i kivna, kapiraš li da sam mnogo besna? Ja nisam samo povređena, nego mnogo ljuta i na sebe i na njega, ali nasebe najviše - pričala je Teodora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading