ANITA STANOJLOVIĆ DOBILA TUŽBU U ELITI: Napušta rijaliti zbog SUĐENJA!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović zbog izgovorenih reči ide na sud!

ANITA STANOJLOVIĆ DOBILA TUŽBU U ELITI: Napušta rijaliti zbog SUĐENJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnjeg porodičnog sastanka u Eliti, takmičari su trebali da reše međuljudske probleme koje imaju. Tim povodom Nenad Aleksić Ša ustao je za crnim stolom i saopštio zvaničnu odluku koju je doneo.

Naime, nakon burne noći i posle turbulentne svađe sa Anitom Stanojlović, Ša je doneo odluku da podnese tužbu protiv mlade starlete. 

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com

Nenad Aleksić Ša, Anita Stanojlović, Vanja Aleksić

 

- Svi znate šta je rečeno meni i osobi koju ja volim, što je strašno. Verujem da je već popila tužbu, a mojim prijateljima sa kojima se ovde družim bih poručio da ne želim da ih vidim sa tom osobom više nikada - rekao je Ša, aludirajući na Anitu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Anita Stanojlović svađa

 

Podsetimo, Anita je napala Ša tokom emisije ,,Pretres nedelje", a potom mu je uputila najgnusnije uvrede kako na njegov, tako i na račun njegove bivše supruge Vanje Aleksić. Ša je očigledno odlučio da zaštiti svoju bivšu suprugu, ali i čast, te će se sa Stanojlovićevom naći pred licem pravde. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading