OTKRIVAMO DATUM MATEINOG ULASKA U ELITU: Aniti se sprema PAKAO, TikTokerka ulazi sa novim dokazima!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car je spremna za ulazak u Elitu i suočavanje sa Anitom Stanojlović.

OTKRIVAMO DATUM MATEINOG ULASKA U ELITU: Aniti se sprema PAKAO, TikTokerka ulazi sa novim dokazima!

Foto: Republika.rs

Popularna TikTokerka, Matea Car, izazvala je totalnu pometnju svojim ulaskom u Elitu, kada se suočila sa Jovanom Tomić Matorom i otkrila joj istinu o prepiskama sa Anitom Stanojlović, kao i planovima za vezu.

Nakon ovoga je Matora odlučila da se razvede, a Matea je nastavila da iznosi nove detalje odnosa sa Anitom, koja i dan-danas pokušava Matoru i gledaoce ubedi u svoju stranu priče.

Ukućani uveliko komentarišu da Matea želi medijski prostor i popularnost, te da se njen ulazak u Elitu vrlo brzo može očekivati:

Republika

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

 

 

- Ma, ona želi da uđe u Elitu, Matea je svakako u kontaktu sa brojnim zadrugarima, to je njena poenta, ne bi me čudilo da je sve ovo radila u dogovoru sa Anitom, sigurno i Anita želi da ona uđe - komentarisala je Matora.

TikTokerka, s druga strane, tvrdi da joj je prioritet da "spere" ljagu sa sebe, ali ne krije da bi volela da se suoči i sa Anitom, te da celu priču istera na čistac:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Pa, svi komentarišu moj potencijalni ulazak u Elitu... Ali ne znam, idealno bi bilo tamo oko Nove godine, januar još bolje - izjavila je Matea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading