MATOROJ NARUŠENO I PSIHIČKO ZDRAVLJE: Zakazan hitan razgovor sa STRUČNIM LICEM, posle ovoga ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva odlučila da pomogne sebi i obrati se advokatici kako bi se što pre pokrenuo postupak za razvod!

MATOROJ NARUŠENO I PSIHIČKO ZDRAVLJE: Zakazan hitan razgovor sa STRUČNIM LICEM, posle ovoga ništa neće biti isto!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora već danima unazad prolazi kroz ljubavni brodolom, nakon što je saznala da je Anita Stanojlović bila neverna, o čemu joj je uživo otkrila detalje Matea Car, koja je kratko bila u rijalitiju "Elita".

Matora je nakon sinoćnog suočavanja sa Anitom u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" odlučila da se razvede, povodom čega že se sutra obratiti svojoj advokatici i tražiti joj da pokrene postupak. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

- Marko me je naterao, sinoć sam jela na silu, a muka mi je. Samo da povatim moje psihu malo, da krenem da treniram. Sutra ću da se obratim svojoj advokatici da pokrene hitan postupak za razvod. Ovo da je bilo pre svadbe, pa i možda, da je to bila svađa. Ona sad nije sve priznala, strah je nju, ali najviše žalim samu sebe. Neki ljudi jednostavno neće da imaju lagodan život, lepo Nenad kaže - govorila je Matora.

BOUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading