ANITA NEĆE DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD: Matora se javno obratila ADVOKATU, konačno otkriveno zbog čega su ODBIJENI ZAVETI na venčanju u Crnoj Gori!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Pretres nedelje" bračni gej par se suočio oči u oči nakon saznanja da je Stanojlovićeva bila neverna!

ANITA NEĆE DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD: Matora se javno obratila ADVOKATU, konačno otkriveno zbog čega su ODBIJENI ZAVETI na venčanju u Crnoj Gori!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" došlo do prvog suočavanja Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, nakon što je otkriveno da je Anita bila neverna i da se sve vreme iza Matorinih leđa dopisivala sa Mateom Car i planirala budućnost. 

- Da li jedan normaln čovek na svetu bi ušao u brak sa osobom koju ne voli, koji je tvoj cilj bio? Reci mi, šta si htela? Nikad u životu nisam posumnjala u Anitu, bilo bi mi logčno da je to uradila sa muškarcem, nijedan znak kraj puta nije bio. One su se dogovarale kad ja uzmem telefon na kojoj će aplikaciji da se čuju - besnela je Matora. 

- Kako si mogla da pristaneš na svadbu? - upitao je Milan Milošević Anitu. 

- Meni je bilo zanimljvio da se dopisujem sa to devojkom, jer ja nikad nisam imala pre Jovane komunikaciju sa devojkom, htela sam da ispitam sebe da li ja stvarno imam toliku želju za time... Želela sam da vidim da li si ti jedina žena sa kojom sam ja nešto htela. Ušla sam iz budaleštine, u tom trenutku mi je prijalo. Ne znam da ostanem bez svega na svetu ja sam sa tom devojkom nastavila komunikaciju da ne bi izašle prepiske. Ona je meni napisala da joj se ne javljam jer se plašim. Ja sam se do zadnjeg trenutka plašila da uđem - pokušavala je da se opravda Stanojlovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović Elita

- Da li si nekon trenutka osećala da se zaljubljuješ? - upitala je Jovana Anitu. 

- Ne, prijalo mi je dopisivanje. Nisam ja tražila njoj slike, poslala je slike jednu u brusu i topu, i posle noge sa bazena - rekla je Anita, a onda priznala zbog čega nije želela da se na venčanju zavetuje na večnu ljubav Matoroj:

- Nisam htela, jer sam znala šta sam uradila. Bilo me je sramota od Boga da se zakunem na takve stvari. Ja sam proveravala da li će ona ući. Ja sam negirala do zadnjeg dana, sedela sam sa Anom Spasojević i dopisivala se sa Mateom i muvala - govorila je Stanojlovićeva. 

Matora je u jednom trenutku pukla i Aniti sve sasula u lice, a onda javno tražila papire za razvod. 

- Ti nisi osoba koja želi da bude voljena, ti nisi za brak, ni za vezu, radi šta hoćeš sa svojim životom. Od mene nećeš dobiti sažaljenje. Je l' si ti svesna da si osramotila moju porodicu? Sve što sam uradila, uradila sam iz ljubavi prema tebi. Ti sve to dok si imala, ti si meni radila ovo. Ja sam zaslužila da mi kažeš istinu. Moji otac i majka su ti rekli da dovedeš to dete kod njih kući. Kakav si ti monstrum da sa mnom funkcionišeš svakog dana kao ovde, a da drugog želiš? Da ja tebi plačem na dan venčanja, da ti mene svaki dan napadaš, da kao ide da kuvam priče. Da, jesam se čula sa MC Aleks u studiju, pisala sam Saneli, nisam htela da budem s tobom u vezi. Ja sam se pokajala kad si došla sa detetom. Sve što sam radila tvom detetu, radila sam od srca. Od ovoga dana, bude li jedan moj prijatelj poslao nešto, frizer, Tijana haljinu, smatraću to poniženjem mene, ne zaslužuješ ništa ni od koga. Nek ti šalje švalerka i mama...Tražiću razvod da stigne ovde - poručila je Matora.

- Ja neću potpisati - rekla je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading