ANITINA LJUBAVNICA UŠLA U ELITU: Odmah se suočila sa Matorom, LETI PERJE u rijalitiju!

Autor: P. R.

Zadruga

10.11.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palo suočavanje Matee Car i Jovane Tomić Matore!

ANITINA LJUBAVNICA UŠLA U ELITU: Odmah se suočila sa Matorom, LETI PERJE u rijalitiju!

Foto: printscreen/RTV Pink

Odlukom Velikog šefa, Matea Car, navodna ljubavnica Anite Stanojlović, ušla je u "Elitu" kako bi se suočila sa Jovanom Tomić Matorom i iznela svoju stranu priču.

- Ja znam detalje sa svatova, koji samo vas dve znate. Znam da je cepala venčanicu zbog svađe. Ja nisam ovde došla da bih ušla u Zadrugu, ali ne mogu da slušam priče više. Prekinula sam vezu sa devojkom čim sam počela da se dopisujem sa Anitom, na Tik Toku sve sve zna, ima skrinšotove njenih golih slika, znam napamet celu vašu sobu u Crnoj Gori gde ste se venčale. Došla sam ovde da ti kazem da prepiske postoje, svašta smo pisale. Htela je da tetovira nešto u moju čast, došla sam ovde da se operem od epiteta rasturačice brakova. Htela je kapljicu vode, zbog toga što sam ja vodolija, htela je da ti kaže sve - govorila je Matea.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matea Car Elita 7 Zadruga

- Muvala si ti Anu Spasojević, znam i ja neke stvari, nisi ni ti čista. Napolju ste se urotili svi, da pljujete Anitu, ma nemojte vi meni sada te priče - bila je u šoku Matora.

- Govorila mi je da je slobodna da se vidimo kod vas u stanu dok si ti u Japanu. Govorila mi je da ne želi da se uda za tebe i da neće da mi kaže to preko poziva, prešla sam ja granicu prijateljstva sa njom, čim mi je slala poruke takve prirode - vikala je Matea.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matea Car Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading