OVO JE LJUBAVNICA ANITE STANOJLOVIĆ: Nosi prezime Filipa Cara, a izgleda kao MRŠAVA MATORA: Telo išarano tetovažama (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

10.11.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina devojka stigla u "Elitu"!

OVO JE LJUBAVNICA ANITE STANOJLOVIĆ: Nosi prezime Filipa Cara, a izgleda kao MRŠAVA MATORA: Telo išarano tetovažama (FOTO)

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

Kako je Republika već pisala, u Šimanovce stiže izvesna Matea iz Karlovaca, ljubavnica aktuelne učenice "Elite" Anite Stanojlović, koja je spremna da otkrije sve detalje njihove afere, ali i da se suoči sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom je mlada starleta od ovog leta u bračnom odnosu.

Naime, kako saznajemo sa lica mesta, Matea nosi prezime Filipa Cara, a sudeći po fizčkom izgledu, podseća na Tomićevu kada su u pitanju tetovaže, koje joj se nalaze po celom telu.

Podsćenja radi, Matea je stigla u studio televizije Pink kako bi bila večerašnja gošća u emisiji "Pitanja novinara", a po nezvaničnim informacijima, u "Eliti" bi večeras moglo doći i do suočavanja.

Matea je stigla i spremna je da sve otkrije o Aniti i njihovoj aferi. Ali, moram vam priznati da ona ne želi da se suoči sa njom, već sa Matorom, kako bi joj objasnila neke stvari - govori izvor za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Matora Elita 7 Zadruga

Inače, Jovana Tomić Matora istakla je da će, ako se ispostavi da ju je Anita Stanojlović prevarila, odmah staviti tačku na njihov bračni odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading