MAJA U PONEDELJAK ULAZI U ELITU: Marinkovićeva krenula da se sprema za HAOS!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nedeljama se priča o njenom ulasku u rijaliti, a danas je otkriven tačan datum kad će se pojaviti u Šimanovcima.

MAJA U PONEDELJAK ULAZI U ELITU: Marinkovićeva krenula da se sprema za HAOS!

Foto: ATA Images

Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, izdala je zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram povodom povratka Milana Miloševića na ružičastu televiziju. 

Kako je otkrila, u ponedeljak veče odigraće se čak dve emisije koje će on voditi - "Vanredno ubacivanje" i "Pretres nedelje sa Milanom". Kako je Republika već otkrila, u pitanju je starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković, čiji ulaska takmičari "Elite" željno iščekuju svake nedelje.

Maja je juče bila na remontu pred ulazak u rijaliti i na svom licu uradila pojedince korekcije, a danas je pozirala u novoj garderobi koju je spremila za ulazak u rijaliti program.

Već nedeljama se iščekuje ulazak Marinkovićeve, a najviše sve zanima kako će reagovati Marko Janjušević Janjuš kad je ugleda na vratima Bele kuće, ali i šta će se dešavati sa njom i Aneli Ahmić, pošto je Maja obećala da će se osvetiti za haos koji je nastao sa Stanijom Dobrojević

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading