"BIO JE OMAĐIJAN, TRAŽIO JE POMOĆ!" Otkrivena mračna tajna Kulića, ovako su Miljana i Marija imale kontrolu nad Bebicom!

Autor:

Zadruga

06.11.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nenada Macanovića Bebica otkrila kako je Bebica imao omađijan, nije mogla da prepozna sina.

"BIO JE OMAĐIJAN, TRAŽIO JE POMOĆ!" Otkrivena mračna tajna Kulića, ovako su Miljana i Marija imale kontrolu nad Bebicom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Slavica Macanović, majka Nenada Macanovića Bebice, progovorila je o njegovoj vezi sa Miljanom Kulić, kao i životu sa Kulićima, pa priznala da joj je sin bio omađijan:

- Nenad je tamo otišao jer se stvarno zaljubio u nju, a uslov da se vrati kod nas bio je da se vrati sam. Nije hteo zbog nje, zato je ostao, a ne njihove priče, zbog ovoga, onoga. Samostalan je i samostalno radi od 2014. godine, nije vezan ni za mamu, ni za tatu. Samostalno je uvek zarađivao i privređivao, odvojio se sa svojom firmom 2014. godine i zatvorio je firmu kada je upoznao Miljanu i otišao za njom. Desilo se šta se desilo, najbitnije je da je dete došlo kući.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Na pitanje kako komentariše spekulacije da su mu Kulićke bacile crnu magiju, o čemu je i sam Nenad pričao u "Eliti", Nenadova majka kaže:

- Nisu to ni gluposti, ni bapske priče. Bio je omađijan! Ne bismo ništa krenuli, da jedan čovek nije došao do telefona moje ćerke i rekao:"Ljudi, pomozite čoveku". Kada pogledam, vidim, čovek traži pomoć, jer ono nije bio Nenad - on je društven, pun humora, inteligentan, vredan, nema šta ne zna. Uputio nas je taj čovek gde da mu pomognemo, mi smo otišli i taj čovek je promašio za dvadesetak dana... Kada nas je Nenad nazvao i rekao:"Dođite po mene". Taj čovek je uradio šta je uradio, rekao je da ga dve osobe vuku za nos, da će on, kada dođe sebi, doći kući, tako je i bilo - rekla je Bebicina majka za Pink.

Republika

Foto: E-stock, TV Pink/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ррррр

07.11.2023 00:09

Trebali ste mnogo pre to uraditi kako niste videli da je covek bio lud. Onako ziveti trebali ste ici i u crno more samo da ga spasite🍀