ZOLA U STRAHU ZBOG MILJANE, ZAPRETILA DA ĆE POPITI OVO: "Ubiće se ako ne budem sa njom"

Autor:

Zadruga

06.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Di-džej iz Dervente je obećao haos ulaskom u Belu kuću rečima da će Kuliće da raskrinka do kraja, te i da je Nišlijkina veza s Macanovićem čista farsa.

ZOLA U STRAHU ZBOG MILJANE, ZAPRETILA DA ĆE POPITI OVO: "Ubiće se ako ne budem sa njom"

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši dečko učesnice "Elite" Miljane Kulić Lazar Čolić Zola uselio se nedavno na imanje, pa je s vrata zaratio s Nišlijkom! Nakon suočavanja s Miljanom zbog burnog raskida koji su ranije imali Zola je hteo dodatno da ponizi bivšu, pa je otkrio ga je ucenjivala rečima da će da se ubije ako joj se ne vrati i da će da popije varikinu. Čolić i dalje tvrdi da je Miljanina veza s Nenadom Macanovićem Bebicom samo farsa i gluma za javnost jer nikad nije prestala da ga voli iako priča da među njima više nema zle krvi.

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Čolić Zola priznaje da je ušao u "Elitu" da raskrinka Kuliće

 


- Miljana priča sa mnom i poljubila me je u obraz kad sam ušao opet u rijaliti jer hoće da napravi sliku da me ne voli i da je ravnodušna prema meni. To nije istina. Dobro je znam i vidim kad glumata. Nikad nije prestala da me voli. Bilo joj je teško dok je bila s Bebicom jer je morala da glumi da voli njega i da me je zaboravila. Jednom je, kad smo raskidali, pretila da će da se ubije - rekao je Zola, pa nastavio da iznosi horor detalje:


- Kad smo se prilikom jedne svađe u stanu potukli, rekla je da će da popije varikinu ako izađem na vrata. Rekao sam da ne mogu da je gledam i krenuo ka izlazu, a ona je rekla: "Ubiću se čim izađeš napolje! Otrovaću se, a ti ćeš da budeš osumnjičen." Zamislite da vam neko tako nešto kaže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić na mukama otkako je u Belu kuću ušao njen bivši dečko Zola

 

Miljana je odmah skočila da demantuje ove tvrdnje, pa su priču okrenuli u smeru da jedno drugom vređaju roditelje.


- Zola laže kako zine! To smo navikli odavno! Nikad ne bih digla ruku na sebe zbog ovakvog čoveka! Meni je to ispod časti. Pa pričamo o čoveku koji je na konto mene ušao u rijaliti i tako se obogatio. Ko bi znao za njega da ga nisam stavila na mapu! Njegova majka je ortodoksna kurva! To je žena koja se po komšiluku je*avala i nije provodila vreme sa sinom! Nije ga vaspitala i naučila kako treba da se odnosi prema ženama - urlala je Kulićka, pa je Lazar počeo da vređa njenu majku Mariju Kulić:


- Svaki dan ima da pričam da je Miljanina majka Marija smrad. Napolju tvrdi da sam narkoman, a svi znamo da se ona kod kuće drogira. Pričaj, Miljana, šta ti radi majka! Polako, sve ću da vas raskrinkam, zato sam i ušao u ovu sezonu.


Maja mora pod nož, pomerio se silikon

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković očajna što ima komplikacije jer želi što pre da uđe u "Elitu"


Starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković krajem leta je povećala zadnjicu na jednoj privatnoj klinici, ali je došlo do pomeranja silikona, pa sad mora opet pod nož.


- Maja je očajna jer joj se sada zadnjica ne sviđa. Neće u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama sve isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Htela je lepu i visoku guzu, ali je ispalo drugačije. Ne zna niko kako se to dogodilo, ali izgleda kao da joj se pomerio silikon. Prvo se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo, bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja, sve mora da bude pod konac - priča za medije izvor blizak crnki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading