ZVEZDAN JAVNO UNIŠTIO ANU: Obelodanio sve poruke, Ćurčićeva na sve načine pokušava da dođe do njega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić prekinuo ćutnju, ovo niko nije očekivao.

 

 

Zvezdan Slavnić držao je je sinoć uživo prenos na društvenoj mreži TikTok. U jednom trenutku on je odlučio da pročita prepisku koju dobija od svog prijatelja Džonija, koji mu je prosleđivao poruke od njegove bivše partnerke Ane Ćurčić

Naime, Džoni je otkrio da preko njega Ana pokušava da dođe do Zvezdana i da mu je poručila da ga pozove, a da stari broj i dalje koristi. 

- Ana mi je probila mozak, odlepila je da znaš kako psuje...J*bao si joj kevu, ima nervni slom, rekla je: "Neka me zove, stari mi je broj". Ja nju zovem? - čudio se Zvezdan, a onda nastavio da čita poruke:

- Nemoj da se pecaš pukla je, istina izlazi na videlo. Ja sam pitao da li da zovem, a on je rekao: "Radi kako misliš da je pametno, ti si moj drug." Psuje me i preti mi, ona meni preti... Čisto da znate - poručio je Slavnić na svom TikToku.

Ovaj snimak počeo je masovno da se širi društvenim mrežama, jer je sve začudilo da ona želi da stupi u kontakt sa Slavnićem, pogotovo jer je najavila silne tužbe protiv njega. 

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading