ANU ĆURČIĆ URNISALI NA PINKU: Otkriveno kako je UHODILA Zvezdana Slavnića posle Zadruge!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" razvezali jezik o bivšoj zadrugarki, Kačavenda i Đedović je nisu štedeli!

ANU ĆURČIĆ URNISALI NA PINKU: Otkriveno kako je UHODILA Zvezdana Slavnića posle Zadruge!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Voditeljka Maša Mihailović danas je ušla u Belu kuću, kako bi se održala emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja dobila je Milena Kačavenda, a bilo je vezano za Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

- Kakva je to Ana žena, trpela je Zvezdana, vaćarila se sa njim i u "Zadruzi", a da ne pričamo da se nije smuvao sa Anđelom i da je doneo lovu kući, ostala bi sa njim? - glasilo je pitanje.

- Ja sam bila ubeđena da je kraj tog odnosa i to sam joj želela već dugo. Ja sam njoj postavljala to pitanje: "Šta ćeš ako uđeš, a on ostane sa njom?", ona je isključivala tu mogućnost, a i da je tako, rekla je da ne bi bila sa njim. Posle toga, sama sebi je uskočila u usta. Ovaj put je bilo suludo, hiljadu puta sam bila uz nju kada je prešla milion stvari - rekla je Kačavenda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

- Da li veruješ da je on ostavio Anđelu, da bi ona poklekla i ovde se pomirila sa njim? - pitala je Maša.

- Automatski, jesam se plašila toga. Kada sam počela da dajem izjave da se neće ona pomiriti sa njim, bilo je kada je bilo očigledno da neće ostaviti Anđelu. Meni se činilo da je on ovde oživeo, on je neko ko nije izlazio po klubovima, restoranima, ne pričam o mladosti, nego dok je bio sa njom. Ja Zvezdana nisam nikada videla da je popio alkohol. Ja sam pratila utorkom izlaske u diskoteke, čudila sam se. Mlađa ženska, zaljubio se, to se videlo definitivno. Ljudi su njega ovde voleli, od samog starta je bio među favoritima bez obzira na njegovu prošlost, do Aninog ulaska. Da nije Ana ušla, ostvario bi visoki plasman. Ja njega poznajem onakvog bez Aninog ulaska - rekla je Milena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević

Reč su dobili Žana Đorđević i Marko Đedović.

- Ja sam to komentarisala i prošle sezone. U par navrata mi je i rekla da bi se pomirila sa Zvezdanom, s tim što je ona želela da verujemo da to nije tako. Mislim da bi se pomirila sa Zvezdanom, mislim da je to sada tako i napolju. Ta njena ljubav je nekako čudna prema njemu, da je Zvezdan ovde to hteo, itekako bi on to hteo. Što se tiče Zvezdana, stekao je simpatije ukućana, da je uspeo da izgura to do kraja, visoki plasman bi ostvario. Zvezdan nikoga od ukućana nije uvredio, nikome porodicu i decu nije spominjao, šmekerski je zauzeo ceo taj stav. Dopada mi se taj deo ćutanja - rekla je Žana.

- Nema šta mi da mislimo tu previše, pitanje je vrlo jasno. Da je nije prevario sa Anđelom i da je došao s novcem kući, da li bi bilo priče o nasilju, ona je rekla ne bi. Bespotrebno je pričati kada odgovore već imamo. Ona je ušla ovde zbog prevare, a onda se priča prevrnula na nasilje, pa onda na kocku. Dok su oni bili ovde, ona je apelovala da ga podrže, fan stranice, grupe, pričala je da je bajan i sjajan, ali se desila prevara i onda smo iz njenih usta čuli da je kockar i priču o nasilju, tj. tada je bila torta kockarska koju je ona poslala. Hristina je meni napisala da je ona neko ko je Zvezdana uhodio, njoj slala skrinšotove kome i šta Zvezdan lajkuje, pa su to slali Aci Buliću i komentarisali da nije normalna da uhodi Zvezdana. Ona se na stepenicama ljubila sa oženjenim čovekom zgrade TV Pink - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading