ČEKALA SE ZVEZDANOVA GREŠKA, BILA JE IDEALNA PRILIKA: Milena obelodanila detalje TAJNOG PLANA sa Anom Ćurčić!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavenda ne prestaje da raskrinkava svoju bivšu kumu u rijalitiju "Elita".

ČEKALA SE ZVEZDANOVA GREŠKA, BILA JE IDEALNA PRILIKA: Milena obelodanila detalje TAJNOG PLANA sa Anom Ćurčić!

Foto: ST/Nikola Mutić/Vladimir Lukic

Milena Kačavenda u emisiji "Pitanja gledalaca" otkrila je da li je Ana Ćurčić nakon izlaska iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" pokušala da zaustavi svoje fanove koji su je napadali i žestoko osuđivali na društvenim mrežama zbopg svega što se dešavalo dok je Ćurčiževa bila unutra. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

- Nikoga nije pokušala da zaustavi. Svi znaju da sam imala ponudu da uđem u sezonu, mada nismo u tom trenutku ni znali da ću imati ponudu, jer nije se znalo da će biti sledeća sezona. Ona bližeg prijatelja od mene nije ni imala, podrška njenih lavica je bila tu. Ona kada je izašla nije imala pojma da se cela Zvezdanova porodica okrenula protiv nje, čak i za kocku je krenula priča napolju. Ona me nije poslušala da da sebi neki dan da se informiše. Odmah je zauzela taj stav, bile smo zajedno, Ana je pominjala da je išla da snima "Magazin IN", zvala me da idem sa njom, bila je uplašena imala je tremu - govorila je Milena, a onda je nastavila:

- Ja sam znala da će Aca biti uz nju, ali to ne može da prođe, ako se on povukao, sve što su planirali nije se desilo, mene je izgubila. Sigurna sam da ima dana kad bude sela sama sa sobom da će shvatiti da je pogrešila, ja je gledam kao neko ko nije iskoristila životnu priliku. Njegova greška se jako dugo čekala, nije mogla da ga ostavi, ali je čekala grešku. Svi smo mislili da je idealan momenat, da ona čista izađe iz tog odnosa, a ona se okrenula bez traga svi znaju - rekla je Milena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading