NAKON "PLJUVAČINE" NA PINKU, IZJAVILA MU LJUBAV: Aleksandra Nikolić želi vezu sa Carem po svaku cenu, zbog ovoga je zabranila i komentare!

Autor:

Zadruga

31.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić javno je izjavila ljubav Filipu Caru, iako je do pre samo nekoliko dana sve najgore iznosila o njemu.

NAKON "PLJUVAČINE" NA PINKU, IZJAVILA MU LJUBAV: Aleksandra Nikolić želi vezu sa Carem po svaku cenu, zbog ovoga je zabranila i komentare!

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić i Filip Car, bivši učesnici rijalitija "Zadruga", su šokirali javnost svojom odlukom da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Trudna starleta je sinoć stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde je pokazala svoj blagosloveni stomak. Prva zajednička fotografija nakon pomirenja je objavljena, ali mnogi fanovi nisu podržali ovu Aleksandrinu odluku.

Republika

Foto: TikTok Printscreen

 

 

Kako bi se što pre oporavila Filip je odlučio da joj napravi pravi ugođaj, pa je pokazao da je ozbiljan kuvar i za nju ispekao domaću pitu. On je fotografiju poslao Aleksandri kako bi je iznenadio, jer očigledno u tom momentu nisu bili zajedno, a ona je njihovo dopisivanje objavila na svom Instagram profilu. 

Odmah nakon, usledila je emotivna objava Filipa Cara, kada je javno izjavio ljubav trudnoj izabranici, a ona je odmah uzvratila, iako je do pre samo nekoliko dana sve najgore pričala o njemu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lela

31.10.2023 12:15

U besu se kaže svašta, bitno je da se vole!

Jovan

31.10.2023 15:34

Jadnica i bednica. Kakvo za zenski rod. Moze li nize !!!!!!!!!!