ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA STUBU SRAMA, CAR ĆE JOJ ODUZETI DETE: Otkriveno šta je radila Filipu iza leđa, PAKAO tek sledi!

Autor:

Zadruga

25.10.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić potezom iznervirala pratioce.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA STUBU SRAMA, CAR ĆE JOJ ODUZETI DETE: Otkriveno šta je radila Filipu iza leđa, PAKAO tek sledi!

Foto: ATA Images

Starleta i pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić ponovo je izazvala lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram. Naime, nedavno je odjeknula vest da je starleta u drugom stanju, te da će sledeće godine Filipu Caru roditi naslednicu. 

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

I taman kad su mnogi pomislili da će se Aleksandra smiriti, kako je inače i sama govorila, da će se povući, ona je izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, zbog njenog poslednjeg poteza. 

Naime, ono što je kod njene publike i pratilaca izazvalo revolt jeste to što je otišla kod frizera da sredu kosu, a poznato je da se trudnica savetuje da ne odlaze kod frizera tokom trudnoće, zbog hemije, koja može uticati na bebu. 

Aleksandra je poznata po tome da vrlo često odlazi kod frizera, zbog farbanja, ali i pravljena frizura, a budući da su se komentari nizali jedan za drugim, ona je čak opciju da njeni pratioci ostave mišljenje ispod fotografije ukinula. 

- "Aleksandra šta radiš ovo, zašto želiš zlo bebi?", "Zar nije čula da trudnice ne smeju da se farbaju u trudnoći i da tretiraju kosu?" - bili su samo neki od komentara. 

Međutim, postoji mogućnost da je Aleksandra farbanje i tretman odradila prirodnim preparatima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
ELENA

25.10.2023 08:57

nema ona tri ciste

Kiki

25.10.2023 10:17

@ELENA - Do sada je desetak puta "bila trudna". Svaki put je lagala.

Aleks

25.10.2023 11:02

@ELENA - Aleksaddra je jedna od najglupljih devojaka koje su prošle kroz rijaliti. Lukava, laživa i glupa. Ispred nje je samo Anita koja zaista nezna vezati 2 rečenice i osim šta je u rijalitiju samo da bi Matoroj grejala postelju, nigde je više nema. Ne priča, nije pokazala ništa, ne ume da se zabavi i smeje, ne ume da komentariše, ne ume ništa. Dok je Aleks namazano i sa bogatim iskustvom lukava, Anita je providna i prozirna, vidi se koristoljubivost, pokvarenost, lukavština, zavidnost i ljubomora. Dete došlo da se "školuje" i "širi vidike".

wall

25.10.2023 10:50

Gde joj je stomak?