ŠTA SE DEŠAVA SA ZADNJICOM MAJE MARINKOVIĆ? Potpuno deformisana, ŠOK FOTKA masovno kruži mrežama (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.10.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da veruje da je za ovo platila 4.500 evra!

ŠTA SE DEŠAVA SA ZADNJICOM MAJE MARINKOVIĆ? Potpuno deformisana, ŠOK FOTKA masovno kruži mrežama (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta i rijaliti zvezda Maja Marinković, po svemu sudeći, još uvek ne planira da uđe u "Elitu", s obzirom da je rešila da proputuje pola sveta, te je nakon Pariza i Rime, sada završila u Barseloni, gde je na tamošnjoj plaži pokazala kako izgleda njena impoznatna zadnjica u koju je nedavno ugradila 840 kubika.

Naime, Marikovićeva se u Španiji skinula u intrigantni biki crne boje, te tako slobodno pokazala svoju novu pozadinu, za koju je navodno morala da iskešira 4.500 evra, međutim, mnogi su mišljenja da je bivša zadrugarka izgledala bolje pre operacije.

 

 

Kako navode u komentarima ispod njene vrele objave na društvenoj mreži Instagram, Maja je ponovo preterala sa kubikažom, te je po mišljenju nenjih pratioca svoju zadnjicu potpuno deformisala.

"Iskreno, pre ti je bila bolja, ali ti kako hoćeš", "Previše vulgarno", "Dobra si riba, uvek bila i ostaćeš, ali mislim da si preterala", "Deformisala si se, ovo nisi ti, ne znam kome je ovo lepo", "Meni je ovo malo čudnog oblika, ali da je zgodna, to stoji", samo su neki od komentara koji se pored lavine lajkova nižu iz minuta u minut.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vesna

25.10.2023 09:53

Ma ko bre dobra riba,polazite je sa nosingerom pre operacije,strava i uzas

au

25.10.2023 11:58

Šta je ovo... auuu ...izobličeno du.e da prostiš... odozgo nadole sve plastika bato... kad sve to povadi pred spavanje frik...

zeks

25.10.2023 12:20

mora da menja amortizere. i potrebna dobra reglaža trapa

Cane

26.10.2023 18:10

Nije bolest samo ono što boli.Mayo trebalo je prvo da operišeš mozak,ako ga uopšte imaš