PROCURILE BITNE INFORMACIJE, VELIKI ŠEF SE HITNO OGLASIO: Ova dva učesnika Elite čekaju odluku!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pismo Velikog šefa izazvalo je totalnu pometnju.

PROCURILE BITNE INFORMACIJE, VELIKI ŠEF SE HITNO OGLASIO: Ova dva učesnika Elite čekaju odluku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo

Veliki šef danas je obradovao učesnike Elite specijalnim zadatkom, a pravila istog saopštio im je putem pisma. Međutim, to nije kraj, pa je ubrzo na aresu Bele kuće stiglo novo obaveštenje.

Naredno pismo je stiglo u Belu kuću, te je ovonedelji vođa krenuo da ga čita kada su se takmičari Elite okupili oko crnog stola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Ono što su čuli, prilično ih je zainteresovalo, mada svako obraćanje Velikog šefa je interesantno i treba da im drži pažnju. Evo o čemu je reč.

- Draga Elito, Sada kada ste čuli šta će morati da rade i nauče učesnici zadatka Mađarska, vreme je da dobijete jos pet potrebnih informacija.​ Dakle, svaka grupa je dobila veoma konkretan i jasan zadatak koji treba da uradi, ali je na učesnicima svake grupe da odrede vreme kada ce se baviti zadatkom. Neophodno je da svi učesnici koji su u grupi budu angažovani istovremeno i da tokom obavljanja ili učenja potrebnog niko iz grupe ne nedostaje.​ Jedino vreme kada ne morate biti u uniformama je tokom spavanja i večeras tokom žurke.​Takođe napominjemo da morate dobro organizovati svoje vreme jer tokom sastanaka i emisija svi morate biti prisutni i ne možete se baviti svojim zadacima.​A osim ovih pet grupa, jos dva učesnika ce učestvovati u ovom zadatku. Oni ce imati specijalnu ulogu i neće im biti ni malo lako.​ Ali o tome ko su to dvoje i sta ce biti njihov zadatak ćete biti obavešteni sutra u toku dana. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo kojim je nagovešteno da još uvek nije kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading