JANJUŠ SATERAN U ĆOŠAK: Nema više izvlačenja, morao je da prizna sve što je Aneli ŠAPUTAO U KREVETU!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš oelodanio detalje razgovora koje su vodili da niko ne čuje.

JANJUŠ SATERAN U ĆOŠAK: Nema više izvlačenja, morao je da prizna sve što je Aneli ŠAPUTAO U KREVETU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Marko Janjušević Janjuš sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" otvorio dušu i iskreno govorio o svom odnosu sa Aneli Ahmić i iznenadnoj odluci da se distancira od nje. On je priznao da joj je tokom druženja izgovarao i neke stvari koje ne misli i koje nisu bile iskrene, kao da sa njom ima u planu da bude do kraja života, ali i otkrio da je tu bilo i istine, kao što su navodi da bi sa njom bio u vezi i rado otišao na letovanje. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Janjuš i Aneli Ahmić Elita

- Nisam baš nešto najbolje, ne mogu ti reći drugačije. Sve što sam joj govorio i u krevetu tako sam se uvek osećao. Za ono što sam joj izrekao za crnim stolom ona smatra da je previše. Ni sam sebe ne mogu da ubedim što to pričam, svašta pričam da ona ne može da veruje šta izlazi iz mojih usta. Nešto od toga želim, a nešto ne. Pričao sam joj šlagere, da za mesec dana planiram večnost, to je stvarno... Da bih letovao sa njom i da bih bio u vezi je istina. Ono što sam rekao na izlaganju je tako. Ja sam kriv što sam je zaveo i istina je da sam potencirao taj odnos. Ne bih da se upuštam u neki dalji odnos jer je postalo više od drugarstva. Ne želim da se opet to dešava u rijalitiju, stavio sam sve na papir, podvukao crtu i raskrstio sa njom u svojoj glavi. Ne znam da li je sebično, ali to sam ja. Život ide dalje i sve će to proći - govorio je Janjuš, pa priznao da je prema Aneli namerno postao hladniji jer je ona postala deo njega i smatra je najdražom osobom koju ima u rijalitiju. 

Aneli je uverena da ona Janjuša uopšte ne zanima i da nije iskren kad govori o svojim osećanjima, a njihovu cimeri su sigurni da će se u jako kratkom periodu njih dvoje vratiti na stari odnos koji su imali, kad su svaki dan po ceo dan provodili zajedno.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading