UČESNICI ELITE NE ZNAJU ZA SRAMOTU: Produkcija Pinka izdala bitno obaveštene, na imanju nastao KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

10.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao je važno pismo na adresu Bele kuće.

UČESNICI ELITE NE ZNAJU ZA SRAMOTU: Produkcija Pinka izdala bitno obaveštene, na imanju nastao KARAMBOL!

Foto: Printscreen/elita7

Svakog utorka Veliki šef otvori prodavnicu takmičarima "Elite" kako bi mogli sebi da kupe namirnice koje su im potrebne za život tokom sedmice. Ponedeljkom se uvek deli budžet, a kako nisu bili kažnjeni smanjenem svaki učesnik ima sasvim dovoljno novca da se obezbedi i nabavi sve neophodne stavke. 

Poznato je da produkcija Pinka nekad iznenadi takmičare i da samo pojednicima da priliku da kupuju tog dana, ali danas su elitni imali sreće da svi mogu da kupuju, pa su nakon pročitanog pisma poleteli u prodavnicu, a pojednici su čak i iskakali kroz prozor kako što pre stigli i obezbedili sebi mesto u redu. 

Ovakvo ponašanje uvek je zgrožavalo publiku rijalitija, koja je osuđivala alave zadruge koji nemaju osnovnu kulturu, već u stampedu lete do prodavnice i guraju se, a obezbeđeno im je dovoljno vreme da svi mogu da kupe, uz dobro organizaciju i dogovor. 

Kao i svaki put došlo je do rasprave ispred prodavnice, jer svako od takmičara želi što pre da uđe, zbog čega nekad nastane burna svađa tokom koje reaguje obezbeđenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

10.10.2023 20:18

Gore nego ua zatvoru.