CAR PROGANJAO I DALILU: Procurili privatni razgovori i prepiske, sve bivše ga RASKRINKALE!

Autor:

Zadruga

04.10.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prepiski koje je objavila Maja Marinković, pojavili se dokazi da je Car proganjao i Dalilu Dragojević!

CAR PROGANJAO I DALILU: Procurili privatni razgovori i prepiske, sve bivše ga RASKRINKALE!

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković je nedavno objavila privatne prepiske sa Filipom Carem, kog je odlučila da raskrinka nakon što se saznalo da je Aleksandra Nikolić ostala u drugom stanju i raskinula veridbu sa njim. Aleks je veridbu raskinula i zbog toga što je Car bio neveran, ali i, kako je kasnije ispričala, zbog toga što je bio nasilan prema njoj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Car, Maja i Aleks

Sa druge strane, Maja je odlučila da skine maske Aleks i Caru, a nakon što je objavila prepiske, otkrila je da je Car proganja i ponovo zove i piše.

Na društvenim mrežama isplivali su stari snimci i slike nekadašnjih storija Dalile Dragojević, koju je Car takođe zvao i pisao. 

Republika

Foto: ATA Images

Car i Dalila

- Filip Car je, čuo sam da stavljaš neki stori kao da ja tebe zovem. Halo, je l' sam dobio Dalilu?! - rekao je Filip u pozivu.

- Ma jok, ne zoveš! Psihopato, ne uznemiravaj me, ni ti, ni tvoji bolidi iz grupa, koji pričaju kako se čuju sa mnom! Ne zanimaš me, dečko, još od poslednjeg našeg prekida! Odj*bi od mene sa tim lažnim pričama! Ostavi me na miru! - poručila mu je tada Dalila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Nakon toga, Dalila je objavila koliko je tačno puta zvao, kao i koliko poruka joj je poslao i koje sadržine, a sve možete videti u galeriji u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading