OŠTAR SUD VODITELJKE PINKA! Dalila Dragojević pred prvo pojavljivanje u "Eliti" RAZVEZALA JEZIK o učesnicima!

Autor:

Zadruga

17.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otkrila šta misli o aktuelnim temama na velelepnom imanju u Šimanovcima!

OŠTAR SUD VODITELJKE PINKA! Dalila Dragojević pred prvo pojavljivanje u "Eliti" RAZVEZALA JEZIK o učesnicima!

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević, voditeljka RED televizije, dala je izjavu za reportere emisije "Premijera - Vikend specijal", te okrila šta misli o aktuelnim učesnicima "Elite". Podsetimo, Dalila od ove sezone vodi emisiju "Pitam za druga", a pre prve emisije je otkrila da će ulaziti i u "Elitu".

- Janjuš veoma poštuje svoju suprugu jer mu je podarila predivnu devojčicu i on će uvek imati korektan odnos sa njom. Ali Janjuš će uvek biti neko ko će se sa strane uvek malo da se čuje i dopisuje sa drugim devojkama. Ovo trenutno što se dešava u Eliti je za njega jedna velika šala, mislim da se nije još dovoljno zaljubio i zagrejao ni za jednu devojku - rekla je Dalila, koja se osvrnula na odnos Milene Kačavende i Sanjina Horvata:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dalila Dragojević

- Nekako su se od prvog dana mnogo zbližili i ne znam koliko se on Mileni dopada - rekla je Dalila.

Dalila se osvrnula i na odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

- Da nema Miljane, ne bi bilo ni nekog šoua. Ona uradi neke stvari nepromišljeno, ali se ne kaje. Bude joj krivo kada vidi Bebicu sa drugim devojkama i onda mu tera inat. Osoba koju po mom mišljenju ona jedino voli je Zola - rekla je Dalila, pa prokomentarisala ponašanje Anite Stanojlović:

- Anita nema razloga za ljubomoru jer je Matora neko ko je jako veran a sa tom preteranom ljubomorom može da pokaže da je upravo ona u stanju da uradi to -zaključila je Dragojevićka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading