MILICA MITROVIĆ U ELITI: Isplivala ekskluzivna slika iz Bele kuće!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka programa televizije Pink u Beloj kući.

MILICA MITROVIĆ U ELITI: Isplivala ekskluzivna slika iz Bele kuće!

Foto: ATAImages

Direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, Milica Mitrović, svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram oduševila je ekskluzivnom fotografijom. 

Naime, ona je podelila sliku iz Bele kuće, neposredno pred otvaranje novog rijalitija "Elita". Direktorka programa se uslikala u spavaćoj sobi, u jednom ogledalu, a u pozadini se vidi kako je spavaća soba izgledala pre nego što se bilo ko od aktuelnih takmičara uselio u nju. 

Republika

Foto: instagram.com

Milica Mitrović Instagram

Podsećamo, u noći otvaranja "Elite" na imanju u Šimanovcima desila su se brojna iznenađenja, a jedno od njih je bio robot pas, koji se zove Milislav. Robot se prvi "uselio" na luksuzno imanje, a Milica je tad, uz snimak robota, svima na društvenim mrežama objavila da su nikad spremniji za novu sezonu rijalitija, od kojeg se očekuje da obori sve rekorde gledanosti. 

"Elita" se otvorila u subotu, a na imanje u Šimanovcima uselilo se 56 takmičara. Neki od njih su već učestvovali tokom prethodnih sezona i publika ih vrlo dobro zna, ali se ove sezone pojavilo i dosta novih lica, koji su svojom pojavom već privukli veliku pažnju i izazvali veliko interesovanje, kako na društvenim mrežama, tako i kod publike i medijima. I pored 56 takmičara očekuje se još mnogo iznenađenja i ulazaka, a imena koja će se pojaviti u "Eliti" se svakodnevno nagađaju na društvenim mrežama, a publika željno isčekuje da sazna ko će se useliti prilikom prvog vanrednog ubacivanja. 

Republika

Foto: promo

Elita 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading