PALE JAVNE PRETNJE U ELITI: Učesnik ušao u crveno, nastao muk za crnim stolom! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.09.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik ušao u crveno, nastao muk za crnim stolom!

PALE JAVNE PRETNJE U ELITI: Učesnik ušao u crveno, nastao muk za crnim stolom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je sedmo izdanje rijalitija "Zadruga", koje ove godine skromno nosi naziv "Elita", nedavno počelo sa emitovanjem, izabran je i prvi vođa, Lepi Mića, a danas se na imanju u Šimanovcima održava i prva raspodela nedeljnih bužeta, koje uvek obeleži neki haos, te je tako bilo i ovog puta.

Naime, pre nego što je pročitao pismo Velikog šefa i otkrio koliko je kome dodelio novca za ovu nedelju, Mića se pred punim crnim stolom obratio mladom tiktokeru Urošu Staniću, te mu javno zapretio, a zatim i Miljani Kulić, koju je takođe počastio sočnim uvredama.

- Obraćam se tebi Uroše. Ja ti se ne obraćam, laprdaš i brbljaš, pljunuo sam te kada si prešao granicu. Budeš li još jednom počeo da provociraš, zapamti, kunem se u moju ćerku, nećeš dobro proći. Tebi Miljana kažem, ja sam bio na krštenju i rođenju tvog sina, više je bilo muzike nego tvojih prijatelja. Ja sam čistio tvoja go**a kada si srala po dvorištu. Miljana, ja sam te kao trudnu devojku čuvao kao moju Saru, sram te bilo! Tvoja sledeća stanica je ludnica, sanjaćeš maglu i sama si za to kriva sve. Žao mi je zbog toga. Skini mi se s ku**a! Nekada si ovde ulazila s dečkom, mamom, sinom, a sada si sama, jer si neuračunljiva i bolesna - govorio je pevač u jednom dahu, dok su i Uroš i Miljana ostali nemi na ove prozivke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7 Zadruga

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Podsećanja radi, u "Elitu" se uselilo čak 56 učesnika, a spekuliše se da će još sedam dobro poznatih takmičara stići na imanje u Šimanovcima i ući u ljutu borbu za glavnu nagradu koja ove sezone iznosi vrtoglavih 100.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading