DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Uhvatili smo Lepog Miću u NEPRIJATNOJ situaciji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako rijaliti veteran provodi dane nakon završetka "Zadruge 6"

Raniji završetak "Zadruge 6" su mnogi takmičari dočekali sa oduševljenjem, ali su neki primetili da se ovo ne dopada Lepom Mići, koji se, kako kažu, nadao da će ostati još mesec dana duže u rijalitiju. Lepog Miću su pojedini cimeri napali i da se iznervirao zbog toga što je superfinale prekinuto, a on je ispao odmah, te tako nije u "Zadruzi" ostao do samog kraja.

Republika

Foto: Republika

Lepi Mića

Popularnog pevača smo uspeli da uhvatimo u centru Beograda. Nosio je svoje prepoznatljive stvari, crni duks, crni šorts i papuče i pričao preko telefona.

Pokušali smo da ga dozovemo, ali se pevač nije okrenuo, već je samo nastavio svojim putem. Mića je vidno žurio, a sudeći po njegovom izrazu lica, sa nekim se prepirao preko telefona. Video možete pogledati klikom na link na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika

Lepi Mića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (4)

Loading
cg

16.06.2023 16:40

zgoljavi makro

bg

16.06.2023 17:10

Odvratni pacov , zaštitnik kurve pirovog winera... Zao i podmukao štakor.

Vesna

16.06.2023 18:40

Nakazs matora odvratni pacov i djilkos bosanski

Bosna

16.06.2023 19:53

Šupak i šovinista , pjevao ratno huškačke pijesme . U Sarajevo ne smije jer je tamo nešto pokrao , hemoroidalnom guzicom je zatvorio sebi vrata Bosne Ponosne. Ružan papak takva mu i žena kao da je izašla iz akumulatora. On i Miljan Vračević su isti komadi budeletina i bukača !! Ah takvi su ruralci koji se dočepaju velegrada . Što je govorila u Zadruzi predobra Maja Marinković - zavela ga svetla velikoga grada ! Zato volimo Makicu jer ne j.....e ni 1% ovog štakora koji joj je krvni neprijatelj.