SLAVNIĆ SE PERE OD PREVARE! Zvezdan urnisao Anu Ćurčić, ponizio je javno: Anđela je najveća ŽRTVA!

Autor:

Zadruga

13.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić na sve načine pokušava da se opere od javne preljube.

SLAVNIĆ SE PERE OD PREVARE! Zvezdan urnisao Anu Ćurčić, ponizio je javno: Anđela je najveća ŽRTVA!

Foto: ATAImages, Printscreen

Šesta sezona rijalitija ''Zadruga'' je završena, a mnogi misle da je bila jedna od najturbulentnijih. Prevarena Ana Ćurčić je završila kao drugoplasirana, dok je njen partner Zvezdan Slavnić zajedno sa ljubavnicom Anđelom Đuričić diskvalifikovan.

Zvezdan je sada progovorio o svom odnosu sa Anom, te je otkrio da li se čuo sa njom nakon rijalitija.

- Raskrstio sam ja sa njom još unutra, a sad posle ovoga što sam video, ne bih sebi dozvolio ni da imam razgovor sa njom, ali posle svega ovoga ne. Život mi se okrenuo naopačke, ja sam bežao od kamera, svetala, javnih stvari baš dugo i onda ulazim u Zadrugu i sve se okreće. Ruku bih dao da nema šanse da uđe, pored svega što se desilo, a koliko sam shvatio nije se ništa desilo pošto sam ja odjavljen mesec dana pre nego što sam ja nju odjavio, tako da se ništa nije ni desilo. Niti sam ja nešto uradio, niti je Anđela ljubavnica - priča Zvezdan i dodaje:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Dragan Kadić

Zvezdan Slavnić o Ani Ćurčić

- U meni žrtve nema, Anđela je tu najveća žrtva što se tiče mog ponašanja prema njoj. Anu kao žrtvu ne mogu da stavim, ne možeš da budeš žrtva ako si me ostavila mesec dana pre nego ja tebe. Da, bilo nam je teško, imali smo život, turbulentnu vezu, ali ako je neko žrtva, najveća žrtva je Anđela, razapinjali su je i satanizacija je bila i mene i nje.

Foto: instagram.com/printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Zvezdan je otkrio i da li planira budućnost sa Anđelom.

- Još malo da stanemo na noge i da dođemo sebi, da vidimo za stan, posle jedno za drugim će ići, da li ćemo imati dete ili nešto dalje, samo da neke osnovne stvari rešimo - rekao je Slavnić za 24 sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vesna

13.06.2023 11:41

Kada je resio da prevari Anu sa prepodobnom , on tada NIJE znao da je ostavljen …..sve u svemu i on i prepodobna su bas yuck likovi !

Jelena

13.06.2023 12:20

Čak i prije nego što je ušao u vezu sa Andjelom, raskinuo je vezu sa Anom tako da Andjela nikako ne može biti ljubavnica. Zvezdan ima pravo da krene u nov i bolji život kao i Ana koja ne odustaje od namjere da i dalje izigrava jadnu ženu što postaje bolesno.

komsije

13.06.2023 12:30

operi se konacno vodom i sapunom,svi znamo ko je prosao hodnikom,bazdis brate bazdis na crkotinu

Pero

13.06.2023 13:07

Ne bi ga oprali ni slapovi Nijagare