BLAMČINA! Tiktoker blokirao Anđelu i Zvezdana: Niste me DOSTOJNI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati tiktoker iz Severne Makedonije nije želeo da održi lajv meč sa bivšim zadrugarom!

BLAMČINA! Tiktoker blokirao Anđelu i Zvezdana: Niste me DOSTOJNI! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Anđela i Zvezdan

Diskvalifikovani zadrugar Zvezdan Slavnić juče se uključio u lajv meč sa jednim od najpopularnijih tiktokera iz Severne Makedonije, koji je ranije imao mečeve sa nekoliko bivših zadrugara. 

Ipak, meč sa Zvezdanom nije želeo da održi, kako ga smatra nedostojnim, pa mu je očitao bukvicu, a potom blokirao Anđelu Đuričić i njega, kako ne bi mogli da ga ponovo kontaktiraju.

Republika

Foto: instagram.com

Zvezdan i Anđela

- Video sam se sa Miljanom, Kristijan mi je bio gost par puta. Pored svega što vidim trenutno, moram da ti kažem da mi se ne sviđa što ste ti i tvoja devojka došli na TikTok. To je moje mišljenje. Vaš sadržaj nije dobar za ove ljude ovde. Bolje je da ste zatvoreni, da između sebe širite te negativne stvari. Sad ovde širite to na TikTok-u. Nisam taj tip. Blokiraću vas, da me ne biste zvali više, za mene niste dostojni. Pozdrav i srećno - poručio je tiktoker.

Anđela i Zvezdan su pre nekoliko dana napravila profil na ovoj mreži i redovno drže lajvove, gde im fanovi šalju virtuelne poklone, od kojih zađaraju, kao i mnogo drugih bivših takmičara rijalitija "Zadruga".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Mila

04.06.2023 15:56

idi kuci jado

Melanija

04.06.2023 18:29

@Mila - "Jado" si ti i sve Srpkinje, naročito one poput Majakita koje nisu uspele da osvoje Zvezdana već je to učinila mlađana crnogorska morska sirena.

Mila

04.06.2023 19:42

@Melanija - a vi ostale dodjete u sex kod Srba jer niko drugi nece da vas krese Melanija iz ,,Holivuda,,

Srpkinja

06.06.2023 18:52

@Melanija - 🤣🤣🤣 Sto se mene tice ja bih vam svima zabranila ulazak u Srbiju