"IZNEVERIO SAM SUPRUGU" Oženjeni zadrugar poplavio Šimanovce SUZAMA, porodica mu poručila: Nemaš prijatelje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da se suzdrži!

"IZNEVERIO SAM SUPRUGU" Oženjeni zadrugar poplavio Šimanovce SUZAMA, porodica mu poručila: Nemaš prijatelje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u "Zadrugu" kako bi sa takmičarima otvorio poklone i čitao čestitke koje su im stigle za Vaskrs. Prvi na redu bio je Miljan Vračević, koji je brzo završio u suzama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević i Darko Tanasijević

- Dragi naš tata, Hristos Vaskrse. Provedi ovaj praznik u miru, zdravlju i spokoju. Želim da ti kažem da smo jako ponosni što si dogurao do ovde i da iz dana u dan treba da ti bude lakše. Tvoja četiri anđela ti šalju snagu da uspeš u svom cilju. Budi toliko jak, nasmejan i pozitivan. Volimo te i ljubimo puno, Aleksandra i Taša - pročitao je Darko Tanasijević čestitku od Miljanove dece.


- Voli vas tata najviše na svetu, budite dobre i najlepše i slušajte mamu - poručio je Miljan.
 
- Dragi moj Mikula mali, neka te sreća prati. Molim te ovo malo vremena izdrži i dozvoli da se nerviraš zbog nebitnih ljudi. Ti tu prijatelje nemaš. Nedostaješ nam i spominjemo te kako bi nam držao slovo jer nismo sve dobro uradile. Voli te tvoja mama - pročitao je Darko čestitku od Miljanove majke.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević

- Volim te, mama, najviše na svetu, hvala ti za sve i izvini za sve što sam napravio. Sve loše stvari sam napravio ja, jedini nisam normalan u toj familiji. Suprugu sam izneverio - rekao je Miljan.

Vračević je dobio i čestitku od svoje supruge koja mu je kratko poručila da je najbolji muž, ali i pregršt poklona koje možete videti u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading