"JA VIŠE NE ZNAM ŠTA MI JE SA ĆERKOM, NE MOGU DA GA GLEDAM" Taki Marinković se prvi put oglašava nakon pomirenja Maje i Cara, otkriva sve o prijavi u policiji!

Autor:

Zadruga

09.03.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se oglasio prvi put nakon pomirenja njegove ćerke Maje Marinković sa Filipom Carem!

"JA VIŠE NE ZNAM ŠTA MI JE SA ĆERKOM, NE MOGU DA GA GLEDAM" Taki Marinković se prvi put oglašava nakon pomirenja Maje i Cara, otkriva sve o prijavi u policiji!

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Starleta Maja Marinković u ranim jutarnjim satima bila je intimna sa Filipom Carem u sobi za rehabilitaciju, nakon što je on imao burnu svađu sa Aleksandrom Nikolić. Maja i Car su vrelom akcijom ozvaničili pomirenje, a potom je on njoj dao uslove pod kojima mogu biti zajedno. 

 

Nakon njihovog pomirenja, Republika je kontaktirala Majinog oca, Takija Marinkovića, koji nam je prokomentarisao ćerkino pomirenje sa Carem. Poznato je da se Car i Taki ne podnose, tako da starletin otac nije krio da je razočaran u te kadrove i informacije koje smo mu rekli. 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Taki Marinković

 

- Ja nju ne poznajem! To nije ista osoba! Vidiš da ga voli, koliko ja njega mrzim, toliko ga ona voli! Do pre dva dana je bila normalna, sada ne znam ko je ona. Do juče je bio njen fan, a sada je sa njim u vezi, ja više ne znam ni šta je ovo - rekao je za Republiku - pa dodao:

- I ja sam podneo prijavu! I ja sam ga tužio, u moje ime. Bio u policiji! Ja patim ovde, nemoćan sam! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iva

09.03.2023 15:18

Haha cuj ne zna sta mu je sa kcerkom haha vic godine 😂😂😂😂

Olja

09.03.2023 22:16

Da li je moguce da se taj debeli Taki pita sta mu je sa cerkom?Pa godinama je takva

Maja

09.03.2023 23:55

Treba je svaki dan j****i pa mlatiti...a njen otac je ponosan na svoju mezimicu...fujjjj.Dronfulja