ADVOKAT IVANA MARINKOVIĆ PROGOVORIO O TUŽBI ZA CARA: Čeka ga kazneno delo, Filip sve priznao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković angažovao je advokata za slučaj sa Filipom Carem!

ADVOKAT IVANA MARINKOVIĆ PROGOVORIO O TUŽBI ZA CARA: Čeka ga kazneno delo, Filip sve priznao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari Filip Car i Ivan Marinković žestoko su se sukobili na Božić, nakon čega je usledila i tuča, zbog koje je obezbeđenje moralo hitno da reaguje. 

Produkcija je istog momenta reagovala, obezbeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mesečnim honorarom. Međutim, tu nije kraj. Marinković je zahtevao da odmah izađe napolje kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Filip Car tuča u Zadruzi 6

 

.

Na zvaničnom Instagram profilu Ivana Marinkovića oglasio se i Marinkovićev advokat u ime svog klijenta podneo i privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

- Za sve vas koji pitaju i pružaju veliku podršku Ivanu policija radi svoj posao. Osim njih, Ivanov pravni zastupnik je pripremio tužbu za ovog "gospodina". Hvala na ogromnom broju poruka podrške - stoji u objavi na profilu Ivana Marinkovića.

Isplivao je i snimak razgovora Filipa Cara i Miljana i Zvezdana gde se Car požalio cimerima zbog kazne koja mu sleduje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

- A nekad za neko malo s*anje, za šamar dobiješ više nego da nekog demoliraš. Zavisi sa kim imaš posla. Ispade da ja za Ivana više na*ebah nego ne znam ko - rekao je Car i dodao:

- Meni je Ivan napravio kazneno delo. Za svoju sigurnost. Šta je sve istrkeljao - napad na njega. Meni kaže ovaj, da meni kao stranom državljaninu, na uslovnu je ovo kazneno delo. Ovo što je ispričao. Ukoliko se to i dokaže, u velikom sam problemu. Zato ja sada samo prođem pored njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading