MIKICA TAJNO PIPKA I DODIRUJE SOFIJA UNU! Bojanić bi piletinu, LAŽNI MORALISTA priča o ženi, pa se sa zadrugarkom MAZI ! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.12.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikica Bojanić na korak da poklekne.

MIKICA TAJNO PIPKA I DODIRUJE SOFIJA UNU! Bojanić bi piletinu, LAŽNI MORALISTA priča o ženi, pa se sa zadrugarkom MAZI ! (FOTO/VIDEO)

Foto: republika/printscreen/ZadrugaOfficial

Mikica Bojanić jedan je od omiljenijih zadrugara ove godine, vodi se kao najobjektivniji, a jedan je od retkih koji ne ulazi u konflikte, već se verbalno obračunava sa svima. On se nedavno sukobio sa Marijom Kulić, kada je stao u odbranu svog prijatelja Zvezdana Slavnića.

Naime, Marija je osudila Zvezdana zbog odnosa sa Aleksandrom Nikolić, a onda u besu rekla Mikici da se svi oni ''tajno švalerišu i pipkaju, a onda glume moraliste'', što je Bojanića uvredilo, te je oštro demantovao njene navode.

Međutim, sinoć su zadrugarima pušteni klipovi, a prvi je bio fokusiran na odnos Milice Veselinović i Marka Markovića. Ipak, na ovom snimku se moglo primetiti i nešto drugo.

Mikica Bojanić je sedeo sa Zolom, Jovanom Tomić Matorom, Sofija Unuom i drugim zadrugarima na kauču gde su svi zajedno uglas pevali, a Bojanićeva ruka je sve vreme klizila niz leđa Sofija Une. On je nju grlio, mazio i pipkao, a onda joj se približavao usnama i pevao joj pesme, kao da joj ih posvećuje. 

Ona se nije pomerala i nije pokazivala da joj je neprijatno, te je on svoju ruku spuštao ka donjem delu leđa, a ona je očigledno u tome uživala. Iako tvrdi da je čist i da on ne petlja ništa sa drugim zadrugarkama, njegovi tajni pogledi, grljenja i dodiri, otkrili su da je Mikica lažni moralista i da i on voli ''piletinu''.

Kako će na ovo gledati njegova supruga Dušica, da li će i on pokleknuti kao i mnogi u Beloj kući i postoji li nešto više između njega i Sofija Une ili je sve samo prijateljstvo, kao što on predstavlja, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading