JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA: Sestra Mateje Matijevića otkrila sve o njegovom odrastanju: "Mislila sam da je zaboravio da je trudna, strašno"

Autor:

Zadruga

25.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest sestre Mateje Matijevića u novoj epizodi ,,Sa porodicama zadrugara".

JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA: Sestra Mateje Matijevića otkrila sve o njegovom odrastanju: "Mislila sam da je zaboravio da je trudna, strašno"

Foto: Republika

Jovana Ljubisavljević ove nedelje posetila je porodicu Matijević Reljić, a Maša, inače sestra Mateje Matijevića ugostila je voditeljku sa kojom je popričala o svim aktuelnostima. 

 

 

- Mateja je ovde baš često. Sve je spontano i opušteno ovde, nije klasično radno mesto. Mateja je ostao u Pančevu, a ja sam došla na Novi Beograd. Mateja je bio strog, ipak je velika razlika, pa je imao potrebu da glumi trećeg roditelja. U početku je bilo baš lepo, brinuo je, a posle je bio strog. On i ja smo dosta bliski, pogotovu kada smo bili mlađi. Ja sam ga baš maltretirala, stalno sam mu škrabala sveske, on se nervirao - pričala je Maša pa dodala:

- On je bio vukovac. On je i glumu provlačio kroz želje, baš je bio svestran, bio je odličan đak... Meni je bilo teško, gledala sam ga u Zadruzi, mislila sam da je zaboravio da sam trudna, ali dobro, takav je rijaliti, posle toga se iskupio za sve. 

Šta je Maša otkrila još o bratu Mateji pogledajte u emisiji ,,Sa porodicama zadrugara". 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mili

27.11.2022 16:26

ova Misica iritantna,njanjava