ŠOK! Nadalina Adaktar ulazi u Zadrugu 6? Isplivala fotka iz Šimanovaca, nazdravlja nakon dogovora! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadalina Adaktar ulazi u Zadrugu 6?

ŠOK! Nadalina Adaktar ulazi u Zadrugu 6? Isplivala fotka iz Šimanovaca, nazdravlja nakon dogovora! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti ,,Adaktarovi" izazivaju sve veću pažnju iz epizode u epizodu kod gledalaca, ali i dalje je najstariji član porodice hit. Naime, Nadalina Adaktar, baka Adama i Are Adaktar pravo je osveženje na našoj sceni, a njenu prirodnost svi obožavaju. 

Društvene mreže prepune su Nadalilinih rečenica i citata, ali i urnebesnih fotografija, a sada je baka Adaktarka izazvala veliki haos na Instagramu. 

 

Naime, Nadalina je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju iz Šimanovaca, i to iz novog dela rijalitija ,,Zadruga", pa su mnogi pomislili da će se ona naći u šestoj sezoni najgledanijeg TV formata. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Nadalina nije odgovorila ni na jedno pitanje koje se ticalo njenog ulaska u ,,Zadrugu 6". 

Republika

Foto: Instagram.com

Nadalina Adaktar Instagram

 

No, već sledeća fotografija je nastala u istom kombinaciji, ali u jednom elitnoj beogradskom restoranu, pa je verovatno u pitanju bila samo mini ekskurzija tokom snimanja potrebnih kadrova za porodični rijaliti ,,Adaktarovi". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading