Bog i ja ćemo mu vratiti za sve! Ana Jovanović ZAPRETILA bivšem: Naneću mu DUŠEVNU BOL! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.06.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović progovorila je o svom odnosu sa bivšem dečku.

Bog i ja ćemo mu vratiti za sve! Ana Jovanović ZAPRETILA bivšem: Naneću mu DUŠEVNU BOL! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić, Instagram

Sinoć je Darko Tanasijević razgovarao sa Anom Jovanović i tom prilikom se dotakao njenog bivšeg dečka Nikole i njene izjave da planira da mu se osveti za sve.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović i Darko Tanasijević

- To sam u revoltu rekla. Nije mu dosta to što sam ovde šest meseci, pa eto. Kad sam sinoć na karaoka takmičenju čula da ga je Filip Đukić intervjuisao, pa zar ti nije dosta?! Ja se za džaba nerviram i plačem. Shvatam da sam iz tog odnosa naučila mnogo toga. Izgubila sam bitku, ali sam pobedila rat. Nisam ništa izgubila - rekla je Ana i otkrila da li će doći do obračuna napolju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović

- Ne, ne, ne, to je prijavljeno. Imao je jednu zabranu prilaska. Sve što imam, rešavaću sa njim sudskim putem. Ne želim drugačije da rešavam. Mlada sam, nezrela, pa u trenutku kažem sve i svašta - rekla je Ana.

Nakon razgovora sa Darkom, Ana je nastavila priču sa zadrugarkama i priznala da će mu vratiti za svaku prolivenu suzu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović o dečku

Zadrugarka Ana Jovanović nastavila je da priča o bivšem dečku Nikoli, pa priznala da planira da mu se osveti za svaku suzu i ispričala šta je sve preživljavala sa njim.

- On je ljubomoran bio, ja ako bacim pogled na semoforu i bude muškarac, haos. Nisam smela šorts da nosim... On ljubomoran i na moje gole slike, kako? - pitala je Ana.

- Hoće da te ponizi, a on bi se pomirio sa tobom - dodala je Nevena.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović sa zadrugarkama o bivšem momku

- Ja tačno znam. Mi živimo dve ulice jedno od drugog, odmah ću da se odselim. Meni je tu salon, srešćemo se, jedan postupak ću da uradim... Samo ću da ga pitam da li hoće da mu uradim to da mu nanesem takav duševni bol - nastavila je Ana:

- Policija ga je hapsila, svašta je bilo kad mi nešto loše uradi. Kad god mi je nešto loše uradio, vratilo mu se. Bog i Ana će da mu vrate. Šta imam od toga što sam mu bila verna, poštena i fina dok smo bili zajedno? Plakala sam kod kuće dok mi on pravi haos. Trebalo je da mu vratim sve. Naplatiću mu svaku suzu. Znam da će moji da me uzmu pod svoje i usmere, ali koliko ću da uspem u tome, ne znam - pričala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading