GOLA FOTKA SANDRE ČAPRIĆ: Pevačica potpuno naga na krevetu, a zadnjicom zaludela muškarce, ovome se niste nadali od njega!

Autor:

Zadruga

08.06.2022

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić pokazala golu sliku!

GOLA FOTKA SANDRE ČAPRIĆ: Pevačica potpuno naga na krevetu, a zadnjicom zaludela muškarce, ovome se niste nadali od njega!

Foto: Instagram

Sandra Čaprić

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno je lansirala svoj muzički album prvenac, a sada je procurila njena gola slika koja je šokirala celu javnost. Naime, na Instagram profilu Sandra je odlučila da pokaže njenu izvajanu zadnjicu, te je objavila stori na krevetu, u mraku sobe, a u pozadini je izbacila u prvi plan pozadinu. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, jer ovom potezu se niko nije nadao. Svi su oduševljeni golom slikom Sandre Čaprić, a ona je očigledno odlučila da pokaže svima koliko ima izvajano telo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić Instagram

Podsetimo, Sandra je prethodnih dana i te kako zauzeta nastupima, a nakon što je potvrdila za portal Republika.rs da je u vezi sa Franom Pujasom, došli smo do paparaco fotke, koja je sve iznendila. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Fran Pujas paparaco

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading