Mina RASKRINKALA bivšu drugaricu: "Aleksandra je VERENA za OŽENJENOG ČOVEKA!" Evo šta je tajanstveni muškarac poručio Dragojeviću

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

27.03.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški iznela je nepoznate detalje o Aleksandri Nikolić koje su šokirale Dejana Dragojevića

Mina RASKRINKALA bivšu drugaricu: "Aleksandra je VERENA za OŽENJENOG ČOVEKA!" Evo šta je tajanstveni muškarac poručio Dragojeviću

Foto: Republika.rs, e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ST/D.Kadić

Dejan Dragojević Aleks Nikolić Mina Vrbaški

Mina Vrbaški ponovo je ušla u "Zadrugu 5", pa je s vrata napala nekada dobru drugaricu Aleksandru Nikolić, koju je odmah raskrinkala, te je obelodanila da napolju ima verenika koji je oženjen. Mina Vrbaški je tokom razgovora sa Aleks objasnila da je srela njenog oženjenog dečka u kafani, a šokirala se jer se on uopšte nije bunio zbog njene veze s Dejanom, pa je poručio Mini da prenese Nikolićki da jedva čeka da izađu, pa da se druže utroje. Nikolićka je prebledela kad je Mina pomenula čoveka kog krije, pa su zadrugarke otad na distanci.

Foto: ST/Dragan Kadić

Mina Vrbaški rijaliti učesnica

- Aleksandra, mnogo si me razočarala i uopšte nisi ispala fer. Rekla sam u studiju da postoji oženjen muškarac, tvoj verenik, kog kriješ napolju. Mnogo si pokvarena i zla, ne znam kako možeš ovako da zavlačiš Dejana. Mislim da nije dečko zaslužio ovaj cirkus koji ga zbog tebe čeka napolju - rekla je Mina, pa je Aleks prekinula:

- O kom čoveku pričaš? Šta sam uradila da me ovako napadaš? Ne znam, Mina, šta ti se desilo. Namerno hoćeš sve da mi pokvariš i da izludiš Dejana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su u vezi

Minu je u trenutku iznerviralo to što se Aleks pravi luda, pa je još više potkačila.

- Čoveka sam srela dok sam bila u jednoj kafani. Slučajno sam naletela na njega. Našalio se i pitao me: "Mina, hoćeš opet da ulaziš u rijaliti". Rekla sam da ne znam, da je sve moguće, pa mi je rekao: "Ako se to desi, pozdravi puno Aleksandru. Reci joj da je verenik čeka i da Dejan nije problem. Čekam ih da se družimo svi zajedno, može i trojka da padne". Sad, o kakvoj je trojci on pričao, ne znam i ne želim da znam. Samo moram da kažem da taj čovek nije naivan - rekla je Mina, a Aleks je zanemela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević zaljubljeni

Posle haosa koji je Mina izazvala čim se vratila na imanje Aleks je otrčala kod Dejana, pa ga je molila da ne veruje u priče.

- Mnogo me nerviraju ove situacije rekla-kazala. Ne znam šta se Mini desilo, očigledno joj je neko napunio glavu napolju. Dejane, budi uz mene, ne veruj joj, niko te neće dirati napolju, sve ću ja da sredim. Mnogo mi je teško. Ipak mi je bila prijateljica - pričala je Aleks, pa se umalo nije rasplakala.

Dejan je rekao da veruje Aleksandri, ali da će stvari biti drugačije ako se ispostavi da je Mina u pravu.

Razdvojiću Milicu i Mensura, on me i dalje voli

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić rijaliti par

Mina Vrbaški rekla je po ulasku u rijaliti da će, uprkos svemu, da stane na stranu bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića, pa je objasnila da on nju i dalje voli iako je s Milicom Veselinović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić zadrugari

- Znam ja kako ću odsad pa nadalje s Milicom i Mensurom. Ta mala slinava je vređala njegovu mamu, pokazuje si*e kad njega nema. Mene je njegova majka molila da ga sklonim od nje po svaku cenu. Ispašću prijatelj i staću na njegovu stranu. Već sam čula kako je rekao da sam ja zlato za nju. Mene je sramota što sam bila s nekim ljudima ovde i što sam ga osramotila, a isto tako me je sramota i što je Mensur s Milicom. Znam da me i dalje voli, ja ću da pokažem i dokažem to - rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Slavko

28.03.2022 10:51

A šta ako Mina sve laže?