KIJA KOCKAR UŠLA U ZADRUGU: Prizor koji je ZGRANUO JAVNOST, u Beloj kući MUK, svi su u NEVERICI nakon pevačicinog poteza! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.03.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija je svojevremeno napravilna totalnu pometnju svojim ulaskom u Zadrugu i taj prizor se nikada nee zaboraviti.

KIJA KOCKAR UŠLA U ZADRUGU: Prizor koji je ZGRANUO JAVNOST, u Beloj kući MUK, svi su u NEVERICI nakon pevačicinog poteza! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Kija Kockar poslednjih 5 godina izazviva haos u medijima svojim postupcima i potezima, neki je hvale, neki kude, ali jedno je sigurno niko nije ravnodušan.Bivša pobednica rijalitija je sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem ogolila dušu pred celom nacijom, a o njihovom raskolu ni dan danas ne prestaje da se priča.

Kad je Kristina Kockar svojevremeno ušla u "Zadrugu 1" nakon što je Sloba obelodanio vezu sa tadašnjom devojkom Lunom Đogani, izazvala je pravi šok! Ona je je jednostavno ušetala u kuću, a Sloba je gledao zbunjeno, jer je na trenutak nije prepoznao, kada su svi shvatili da je to njegova supruga, obradovali su, dok je Đoganijeva sve vreme držala spuštenu glavu!

Republika

Foto: zoutube.com/AmiGShow

Kija Kockar

 

Kristina se tada pozdravila sa svima i obavestila ih da im je dovela muzičare koji će ih tu noćs zabavljati:

Dovela sam njegovog omiljenog pevača - rekla je ona svojevremeno, okrenuvši se prema Slobi.

Nakon što se oporavila od šoka, Luna je sve vreme odmeravala Kristinu, koja nije nimalo obraćala pažnju na nju, da bi se onda povukla u sobu sa devojkama koje su je navraćale da jede

Nije mi se ni javila, nije mi ni "Ćao" rekla. Kako bi vama bilo? Nije me pogledala u oči. Gde baš večeras?! Ona me zna, znamo se iz privatnog života, i nije mi rekla "Ćao". U životu se nisam neprijatnije osećala. A svi su pogledali u mene kad je ušla - rekla je tadaLuna.

Podsetimo, nakon što je njihov brak pukao, okončala se veza i sa Lunom, pa je ubrzo završio u zagrljaju nove devojke Jelene Đuričanin, sa kojom je pre izvesnog vremena i zvanično stao na ludi kamen, dok je Kija nastavila svoj život i svako malo se hvali novim poduhvatima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Vlada

21.03.2022 09:18

Kija svojim osmehom kao sunce sija.

Odgovori 21 7
Panda

21.03.2022 16:50

@Vlada - Kija meni najmilija.

Odgovori 10 3
Ana

21.03.2022 11:23

Kija je propala ni hita ni nastupa, dok Sloba obara rekorde i uziva sa Jejom

Odgovori 11 29
Nedeljko

21.03.2022 11:53

Dno dna

Odgovori 10 25