MARKO JE PRVI PUT JAKO ZAPLAKAO: Ovako je Neda pričala o Luni, uvek im je za sve POMAGALA!

Autor:

Zadruga

02.03.2022

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljka Miljković, majka rijaliti učesnika Marka Miljkovića preminula je, a kako saznajemo danas je navodno sahranjena.

MARKO JE PRVI PUT JAKO ZAPLAKAO: Ovako je Neda pričala o Luni, uvek im je za sve POMAGALA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Inače, Nedeljka je učešće svog sina u svim rijalitijima do sad pomno pratila, a nije skrivala da su je pojedine situacije veoma doticale. U finalnoj emisiji prethodne sezone rijalitija Zadruga, pre proglašenja pobednika, finalistima su se pridružili članovi najuže porodice, a Nedeljka je tada jedva smogla snage da progovori, budući da ju je sin dočekao sa suzama u očima.

- Marko me je suzama dočekao i rekao mi je da je prvi put onako jako zaplakao. Nije mu bilo lako - ispričala je Nedeljka tada.

Nedeljka je tom prilikom ispričala kako je izgledao njihov odnos, otkrivši da li se mešala u njegove odluke kada su u pitanju ljubavne veze, ali i kakvo mišljenje ima o Luni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nedeljka Miljković

 

- Sve se dogovaramo i moj sin je dobar dečko, ali odluke o vezama i svom životu donosi sam. On je svoj čovek, ali me poštuje kao svog roditelja. On zna i to vrlo dobro da ima moju podršku u svemu što odluči i uradi. I kad pogreši, snosi posledice, a ja sam tu da ga utešim i ohrabrim. To je obaveza svake majke - rekla je Nedeljka.

- U Brusu svi podržavaju Lunu jer je to malo mesto u kojem svi znaju Marka i smatraju ga uspešnim mladim čovekom koji se u velegradu bori za sebe i snalazi u takvom okruženju, a dolazak poznate devojke iz velikog grada kakav je Beograd u Brus svima imponuje. Takođe, i meni kao i mojim sugrađanima je mnogo drago što je Luna Markov izbor - ispričala je tada Nedeljka Miljković.

Republika

Foto: instagram.com/lunnadjo

Luna Đogani i Marko Miljković

- Volim Lunu, vidi se da voli mog Marka, a i on nju. Volim kada me posete jer ona je jedno divno dete. Uvek me iznenadi nekim lepim poklonom iako meni ništa ne treba. Znam da su prekidali vezu, i znam koliko je Marko bio nesrećan kada se to desilo ali sreća sada su opet zajedno - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ranko

03.03.2022 12:29

Dosadili ste.