DEJAN DRAGOJEVIĆ NEPREPOZNATLJIV! Pogledajte kako je izgledao tokom braka sa Dalilom: NEUREDNA BRADA, VIŠAK KG, PRLJAVA ODEĆA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević već mesecima je u centru pažnje zbog prevare Dalile Dragojević.

DEJAN DRAGOJEVIĆ NEPREPOZNATLJIV! Pogledajte kako je izgledao tokom braka sa Dalilom: NEUREDNA BRADA, VIŠAK KG, PRLJAVA ODEĆA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ne samo što je Dejan jedan od glavnih rijaliti igrača, već su svi primetili drastičnu promenu u njegovom izgledu otkako više nije Dalilin muž.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

Naime, Dejan se ošišao, drastično je smršao, a počeo je i da vežba u rijalitiju, pa su svi primetili njegovu promenu na bolje. Sada je isplivala jedna Dejanova fotografija od ranije.

Republika

Foto: Twiter.com/

Dejan Dragojević

U nizu komentara pojavila se Dejanova fotka za koju se smatra da je nastala tokom braka sa Dalilom. Ono što svi možemo videti jeste da Dragojević ima višak kilograma, te su njegova neuredna brada i opušten stomak bili tema o kojoj se dalje polemisalo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ruža

07.02.2022 20:46

Očigledno je na nekoj radnj akciji oko kuće, Otišao do stovatišta građevinskog materijala. I naavno da je u prljao pantalone, Nije strašno. A kilaža jeste baš dobra. No nije kraj sveta, odelo ne čini čoveka. Ide sve na bolje za njega i ja ga podržavam.