POZNATA GLUMICA SLOMILA KIČMU! Zaletela se na ZID, ostala NEPOKRETNA na licu mesta!

Autor:

Zabava

24.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo na snimanju nove serije!

POZNATA GLUMICA SLOMILA KIČMU! Zaletela se na ZID, ostala NEPOKRETNA na licu mesta!

Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Američka glumica Elizabet Mos suočila se sa zastrašujućim iskustvom tokom snimanja akcione scene za svoju novu špijunsku seriju "Velo" u Istanbulu. Dobitnica Emi nagrade, poznata po ulogama u serijama "Ludih ljudi" i "Sluškinjina priča", otkrila je detalje incidenta za američke medije pre premijere serije 30. aprila.

U seriji, Mos tumači lik Imogen, agentkinju MI6 koja je u tajnoj misiji da spreči teroristički napad planiran od strane ISIS-a u Sjedinjenim Državama. Tokom snimanja, našla se u nezavidnoj situaciji dok je snimala scenu u kojoj njen lik beži od napadača na krovu Velike pijace u Istanbulu. Mos je otkrila da je scena morala biti ponovo snimljena šest nedelja kasnije zbog nesrećnog incidenta tokom prvog pokušaja.

Scena koju vidite u seriji je zapravo drugi put da smo je snimili, šest sedmica kasnije. Prvi put kad smo snimali sam udarila u zid na pogrešan način, recimo to tako, i završila sam ležeći par sati na krovu - kazala je glumica.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Hulu

Elizabet Mos u seriji Sluškinjina priča

Uprkos ozbiljnosti svoje povrede, Mos je pokazala izuzetnu otpornost tako što se vratila na set sledećeg dana da snimi drugu scenu, iako sa ograničenom pokretljivošću.

- Sledećeg dana smo snimali na aerodromu, to su scene koje ćete videti na aerodromu u Parizu, a meni je tu zapravo praktično slomljena kičma - prisetila se glumica i dodala da je srećna što je bila u prilici da ponovo snimi scenu u Istambulu, ovog puta kako bi trebalo, rekla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading