TRAGEDIJA! Poginuo poznati glumac (27),otkriveni svi POTRESNI DETALJI u saopštenju!

Autor:

Zabava

30.03.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi glumac nastradao je u nesreći!

TRAGEDIJA! Poginuo poznati glumac (27),otkriveni svi POTRESNI DETALJI u saopštenju!

Foto: Credit: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Glumac Chance Perdomo, poznat po ulogama u serijama "Chilling Adventures of Sabrina" i "Gen V", preminuo je u 27. godini. Chance je tumačio lik Ambrose Spellman u seriji "Chilling Adventures of Sabrina", modernoj verziji serije "Sabrina the Teenage Witch", kao i lika Andre Andersona u seriji "Gen V", koja je spinof serije "The Boys".

Preminuo je usled saobraćajne nesreće na motociklu, saopštili su njegovi predstavnici za The Hollywood Reporter. "Njegova strast prema umetnosti i neutaživa želja za životom bili su očigledni svima koji su ga poznavali, a njegova toplina će živeti u srcima onih koji su ga najviše voleli", navodi se u saopštenju njegovih predstavnika. "Molimo vas da poštujete želju porodice za privatnošću dok tuguju za svojim voljenim sinom i bratom." U nesreći nije bilo drugih učesnika.

Foto: Credit: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Chance Perdomo

 

- Za nas koji smo ga poznavali i radili s njim, Chance je uvek bio šarmantan i nasmejan, entuzijastična sila prirode, neverovatno talentovan izvođač i pre svega, veoma ljubazna i divna osoba. Veoma nam je žao zbog Perdomove porodice, i tuguemo zbog gubitka našeg prijatelja i kolege.

Novost o smrti mladog glumca Chance Perdoma potresla je svet, ostavljajući mnoge u šoku i tuzi. Perdomo je bio omiljeni među kolegama i poštovaocima njegovog rada, a njegov iznenadni odlazak ostavio je prazninu u filmskoj industriji.

Chance Perdomo će zauvek ostati upamćen po svojim izuzetnim glumačkim sposobnostima i doprinosu filmskoj umetnosti. Njegova uloga u popularnoj seriji "Chilling Adventures of Sabrina" osvojila je simpatije publike širom sveta, a njegov rad će ostati kao trajno sećanje na njegovu strast prema glumi i životu.

Iako nas je Perdomo prerano napustio, njegova umetnost i nasleđe će nastaviti da žive kroz dela koja je ostavio iza sebe. Njegova energija i talenat ostaće zauvek urezani u svet filma i televizije, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svojih obožavalaca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading