VODITELJKU ZMIJA NAPALA UŽIVO U EMISIJI: Iznenadni prekid programa, stravična scena preplašila publiku!

Autor:

Zabava

12.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka nije ni slutila šta će joj se dogoditi uživo u programu.

VODITELJKU ZMIJA NAPALA UŽIVO U EMISIJI: Iznenadni prekid programa, stravična scena preplašila publiku!

Foto: twitter.com/RT_com

Australijska voditeljka Sara Kot postala je hit na internetu nakon što je snimak na kojem se suočava sa zmijom postao viralan. U videu koji je postao viralan, plavokosa voditeljka je snimala prilog o bezbednosti u slučaju susreta sa zmijom, kada su joj producenti stavili zmiju na rame kako bi upotpunili atmosferu.

U momentu kada je zmija počela da "napada" mikrofon, Sara je reagovala iznenađujuće smireno, uz izraze zabrinutosti i čuđenja.

- "Ujeda mi mikrofon, šta ako me ujede za ruku?" - uzvikivala je voditeljka, ali se ipak uspela da zadrži prisebnost i profesionalnost.

Republika

Foto: twitter.com/RT_com

 

 

Uprkos izazovnoj situaciji, kada su joj rekli da snimanje počinje, Sara se skoncentrisala i ispričala tekst o tome kako se "zmije više boje nas". Njen profesionalni pristup izazvao je brojne komentare pohvale na društvenim mrežama, gde su mnogi primetili koliko je voditeljka uspela da ostane staložena i pribrana u takvoj neobičnoj situaciji.

Video snimak brzo je postao viralan, a komentari na društvenim mrežama nisu prestajali da pristižu. Mnogi su pohvalili Sarin profesionalizam i hrabrost, ističući kako bi se malo ko usudio da ostane smiren u situaciji sa zmijom na ramenu.

Sara Kot je postala pravi primer kako se i u najneočekivanijim trenucima može zadržati smirenost i profesionalnost, te je njen video postao inspiracija mnogima da se suoče sa izazovima na hrabar i priseban način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading