VEĆ MESEC DANA U KOMI, PORODICA SE PRIPREMA ZA NAJGORE: Zvezda filmova za odrasle priključena na APARATE!

Autor:

Zabava

08.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica popularne glumice filmova za odrasle uzrujana, očekuje ono najgore.

VEĆ MESEC DANA U KOMI, PORODICA SE PRIPREMA ZA NAJGORE: Zvezda filmova za odrasle priključena na APARATE!

Foto: Instagram

Očuh zvezde filmova za odrasle Emili Vilis (Emily Willis) kaže da ona nije došla svesti nakon jednomesečne kome i da se njena porodica priprema za najgore dok ona preživljava uz pomoć respiratora, prenosi Daily Mail.

Vilis je 5. februara hitno prebačena iz centra za odvikavanje slavnih u Malibuu u medicinsku ustanovu u Thousand Oaksu u Kaliforniji nakon što su primili poziv u vezi 25-godišnjakinje koja nije reagovala. U ustanovi je boravila zbog liječenja od zavisnosti, ali nije poznato zbog čega tačno i koliko dugo.

Majkl Vilis (Michael Willis), njen očuh, koji ju je odgajio, rekao je da sedmicama već ne reagira, ali da joj se stanje stabilizovalo otkako je primljena. 

Na respiratoru je da lakše diše, a porodica se priprema za najgore. Takođe, Majkl je rekao da Emili nije mnogo jela i da je imala samo 36 kilograma kada je prijavljena na rehabilitaciju.

"Srca težeg nego što smo ikad mogli zamisliti, javljamo vam kako tražimo podršku i brigu za našu voljenu Emily Willis - voljenu kćer, sestru i svetionik u našim životima i svih onih koji je poznaju", napisala je njena porodica.

"Nedavno se Emilyin, a i naš svet okrenuo naglavačke kada je primljena u bolnicu, što je označilo početak neverovatno teške i nepredvidive bitke. Emily se bori svakim delićem svoje neverovatne snage i hrabrosti. Put do oporavka proteže se daleko ispred nje i zahteva puno brige. Težina ovog položaja nadilazi emocionalno i fizičko, to nas finansijski opterećuje", dodali su oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading