TEŠKA BOLEST POKOSILA MLADU PEVAČICU: Sinu ostavila oproštajnu pesmu, a ove reči kidaju dušu!

Autor:

Zabava

29.02.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica preminula je od raka, javnost se oprašta od nje.

TEŠKA BOLEST POKOSILA MLADU PEVAČICU: Sinu ostavila oproštajnu pesmu, a ove reči kidaju dušu!

Foto: Shutterstock

Mlada i talentovana muzičarka Ket Dženis preminula je u sredu od raka kostiju, ostavljajući iza sebe muzičko nasleđe koje je inspirisalo mnoge. Sa samo 31 godinom, Ket je postala poznata po pesmi "Dance You Outta My Head" koja je nedavno postala viralni hit na TikToku, osvajajući srca publike širom sveta.

Ket je hrabro vodila svoju bitku protiv retkog zloćudnog tumora, otkrivši javnosti da je sve svoje pesme prenela na ime svog sedmogodišnjeg sina Lorena kako bi on primio sav prihod. Njen brat je preuzeo vođenje njenog Instagram profila, kao i nadgledanje svih aspekata njene muzike, robe i odnosa s javnošću, dok je ona bila posvećena borbi za svoj život.

Nakon što je saznala da joj je preostalo samo nekoliko nedelja ili meseci života, Ket je odlučila da napravi oproštajnu pesmu "Dance You Outta My Head", sa namerom da prikupi novac za svog sina. Ova poslednja pesma predstavlja njenu želju da ostavi pozitivan i zabavan trag, ističući koliko je njena umetnost važna za nju i njen život.

Ket Dženis je tokom svoje karijere videla kako njena muzika dopire na mesta koja nikada nije očekivala, a njen uticaj će sigurno ostati trajan. Njena porodica je izrazila zahvalnost za podršku koju su dobili u teškim trenucima, ističući da će Ketin brat nastaviti da neguje i čuva njeno nasleđe.

Ket Dženis će ostati upamćena kao talentovana muzičarka koja je svojom muzikom dotakla srca mnogih, ostavljajući neizbrisiv trag i inspirišući druge svojom hrabrošću i posvećenošću porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading