POZNATOJ VODITELJKI DIJAGNOSTIKOVANA TEŠKA BOLEST: Najbližima zabranjeno da je viđaju!

Autor:

Zabava

22.02.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji stanja poznate voditeljke!

POZNATOJ VODITELJKI DIJAGNOSTIKOVANA TEŠKA BOLEST: Najbližima zabranjeno da je viđaju!

Foto: Instagram.com/therealwendywilliamsonline

Vendi Vilijams

Vendi Vilijams (59) već neko vreme se suočava sa zdravstvenim problemima, a nedavno je dijagnostikovana sa frontotemporalnom demencijom i primarnom progresivnom afazijom. Tim koji brine o poznatoj voditeljki izneo je detalje njenog stanja u saopštenju za javnost, prenosi Daily Mail. Pre dijagnoze, Vilijamsova je prošla medicinske testove kako bi se utvrdilo njeno stanje, a ova vest dolazi nekoliko dana pre objavljivanja njenog dokumentarnog filma "Gde je Vendi Vilijams?", koji detaljno opisuje njenu borbu sa zloupotrebom alkohola i mentalnim zdravljem poslednjih godina.

Dijagnoza koju je Vendi Vilijams dobila uglavnom je ista kao ona koju ima filmska legenda Brus Vilis. U saopštenju se navodi da je Vilijamsovoj dijagnostikovana bolest još 2023. godine, a voditeljka tok-šou emisije navodno živi u ustanovi za lečenje od aprila prošle godine. Njena sestra, nećaka i brat nedavno su otkrili da ne znaju gde se Vendi nalazi, jer je mogu posetiti samo staratelj koji je odredio sud. Navodno, mogu da razgovaraju sa njom samo telefonom ako ona odluči da ih prvo pozove.



Ova dijagnoza predstavlja veliki izazov za Vendi Vilijams, ali i za njenu porodicu i prijatelje, koji su suočeni sa teškim odlukama i promenama u načinu komunikacije i posete voljenoj osobi. S obzirom na njenu javnu ličnost i raniju borbu sa zloupotrebom alkohola, ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala emotivne reakcije širom sveta.

Vendi Vilijams je javno govorila o svojim izazovima sa mentalnim zdravljem i zloupotrebom alkohola, a njen dokumentarni film pruža uvid u teške trenutke kroz koje je prolazila. Ova dijagnoza dodatno naglašava važnost podrške osobama koje se bore sa sličnim izazovima, ali i potrebu za edukacijom i razumevanjem ovakvih stanja.

Vilijamsova je tokom svoje karijere stekla veliku popularnost i bila uzor mnogima, a sada je važno da se javnost informiše o teškoćama sa kojima se ona suočava, ali i o načinima na koje možemo pružiti podršku osobama koje se bore sa sličnim dijagnozama. Ova situacija postavlja pitanje o tretmanu i podršci osobama sa mentalnim zdravstvenim izazovima u javnom i privatnom sektoru, te podseća na važnost razumevanja i empatije prema svim osobama koje se bore sa ovakvim stanjima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading