SKANDAL U SVETU GLUME: Artur Šelbi iz Piki Blajndersa UHAPŠEN ZBOG POSEDOVANJA KREK KOKAINA i drugih supstanci: Ovo je šokantno!

Autor:

Zabava

28.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac iz serije "Piki Blajnders" kažnjen zbog posedovanja droge

SKANDAL U SVETU GLUME: Artur Šelbi iz Piki Blajndersa UHAPŠEN ZBOG POSEDOVANJA KREK KOKAINA i drugih supstanci: Ovo je šokantno!

Foto: printskrin


Glumac Pol Anderson, poznat po ulozi Artura Šelbija u seriji "Piki Blajnders", kažnjen je zbog posedovanja droge, uključujući krek kokain, nakon što je pronađen sa tim i drugim supstancama na dan boksa.

Ulaženje u lik radi zadovoljavanja fanova

Anderson, koji tumači lik Artura Šelbija u seriji, poznatog po problematičnom ponašanju i korišćenju droge, navodno je prema rečima svog advokata, ponekad sklon da se "uvuče" u lik kako bi zadovoljio fanove koji ga prepoznaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 


Kazna i optužbe

48-godišnji glumac se pojavio pred sudom Highbury Corner u četvrtak, optužen za posedovanje klase A krek kokaina, kao i klase B amfetamina i dve klase C receptnih supstanci. On je priznao krivicu po svih četiri tačke optužnice i kažnjen je ukupno sa 1,345 funti.

Ovaj incident je izazvao pažnju javnosti i medija, posebno zbog činjenice da je glumac poznat po svojoj ulozi u seriji koja prikazuje kontroverzne i kriminalne likove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading