JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA JE ROĐENA KAO MUŠKARAC: Otac joj je sveštenik, a mnogi ne znaju da je ona transrodna žena!

Autor:

Zabava

23.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

mnogi ne znaju da je Hanter Šafer rođena kao dečak u porodici sveštenika!

JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA JE ROĐENA KAO MUŠKARAC: Otac joj je sveštenik, a mnogi ne znaju da je  ona transrodna žena!

Foto: www.profimedia.rs

Hanter Šafer, zvezda popularne serije "Euforija", privukla je pažnju javnosti ne samo svojim talentom, već i hrabrošću da javno stane iza svoje transrodne identitete. Ova mlada glumica i manekenka je svojom pojavom na modnim dešavanjima u Parizu još jednom potvrdila svoj status ikone stila i hrabre borbe za prava trans osoba.

Rođena 31. decembra 1998. godine kao dečak u porodici sveštenika i majke koja je takođe bila aktivna u crkvi, Hanter je od malih nogu osećala snažnu potrebu da izrazi svoju ženstvenost. Kroz školovanje, hrabro je krio svoje želje od roditelja, krišom noseći žensku odeću i šminku. Nakon priznanja da je gej, Hanter je istraživanjem na internetu otkrila svoju rodnu disforiju i započela proces tranzicije. Ono što je posebno inspirativno jeste podrška koju je dobila od svojih roditelja, uključujući i oca sveštenika, koji su stali uz nju tokom ovog izazovnog procesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WTDAF! (@wtdaf)

Hanter Šafer nije samo poznata po svojoj glumi i modnim uspesima, već je i aktivna u borbi za prava LGBT zajednice. Nominovana je za nekoliko važnih nagrada, a takođe je tužila Severnu Karolinu zbog "statuta o toaletu" i uspela da pobedi na sudu. Ovaj slučaj je privukao pažnju javnosti na problematiku koju trans osobe svakodnevno susreću, posebno kada je reč o pristupu javnim toaletima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hanter Šafer

Pored svoje javne borbe za prava, Hanter je bila i u vezi sa kolegom iz serije "Euforija", Dominikom Fajkom, poznatim muzičarem i tekstopiscem. Njihova veza je bila predmet interesovanja javnosti, a Fajk je čak posvetio Hanter pesmu "Mama's Boy". Iako su raskinuli, njihova veza je bila još jedan primer hrabrosti i otvorenosti u javnom svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Hanter Šafer je svojom hrabrošću, talentom i aktivizmom postala inspiracija mnogima širom sveta. Njena borba za prava trans osoba i hrabro javno istupanje sa sopstvenom pričom o tranziciji su postali važan deo njenog nasleđa. Kroz svoju ulogu u Euforiji, ali i kroz modnu scenu i borbu za prava, Hanter je dokazala da je ikona koja menja svet i inspiriše mnoge da budu hrabri i autentični.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading