DA KAŽE IL' DA PUKNE! Selena Gomez TRAČARILA s Tejlor Svift na dodeli "Zlatnih globusa", snimak ZAPALIO društvene mreže

Autor:

Zabava

08.01.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je prvo javno pojavljivanje novopečenog para - glumca Timotija Šalamea i rijaliti zvezde Kajli Džener na 81. dodeli nagrada "Zlatni globus" u Los Anđelesu zaintrigiralo javnost toliko je prašinu na društvenim mrežama podigao snimak Selene Gomez i Tejlor Svift!

DA KAŽE IL' DA PUKNE! Selena Gomez TRAČARILA s Tejlor Svift na dodeli "Zlatnih globusa", snimak ZAPALIO društvene mreže

Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Na 81. dodeli prestižnih nagrada "Zlatni globus" u Los Anđelesu prvi put su se zajedno pojavili glumac Timoti Šalame, nominovan za ulogu u mjuziklu "Vonka", i Kajli Džener, najmlađa sestra Kim Kardašijan. To je izazvalo veliku pažnju celokupne javnosti, a iznenađenje nije uspela da sakrije ni pevačica Selena Gomez.

Čim je primetila koliko su Kajli  i Timoti bliski otrčala je do koleginice Tejlor Svift i usplahireno joj prepričala šta je upravo videla. Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama gde se među fanovima povela polemika o čemu Selena zapravo govori. 

 

 

Pevačica je prijateljici šapnula informaciju koja ih je šokirala, sudeći po njihovim izrazima lica, a ubrzo je započela vrlo živa diskusija između njih.

Na kraju se čuje kako Keli jasno kaže "...sa Timotijem", dok Selena na to potvrdno klima glavom, pa su svi izgledi da su razgovarale o 26-godišnjem glumcu Timotiju Šalameu i njegovoj izabranici - rijaliti zvezdi Kajli Džener.

Fanovi su počeli da analiziraju snimak, koji se ekstremnom brzinom raširio društvenim mrežama, a tvrde da je navodno Selena detaljno opisala trenutak kada je od Šalamea, zvezde novog filma "Vonka", zatražila da se fotografišu, ali je Kajli Džener to sprečila.

Republika

Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

 

- Tražila sam sliku sa njim, a ona je rekla ne", navodno je rekla Selena, kako se navodi u tvitu.

Inače, Selena i Timoti su zajedno igrali u filmu Vudija Alena "A Rainy Day In New York" gde su glumili zaljubljen par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading